Mülakattan olumlu dönüş almış biri olarak tek tavsiyem stres yapmayın. Gerçekten stres en büyük düşman. Sıfır stresle nasılsa olmayacak diyerek girdim ve çok rahattım çünkü kaybedecek bir şeyim yok düşüncesiyle girdim o yüzden sizlere tavsiyem stresinizi evde bırakınmerhabalar,yarın mülakatım var daha önce bu sene yada önceki senelerde mülakata giren kişiler varsa tavsiye verebilirlerse çok sevinirim uzun zamandır beklediğim ve istediğim bir iş
Teşekkür ederim, sadece kendinize güvenin bu olmazsa birdaha denersiniz sadece stres yapmayın. Sizlere de başarıları diliyorum umarım geçersiniz.en büyük korkumda bu aslında umarım halledebilirim çok teşekkürlertebrikler bu aradaaa
![]()
Ben daha önceden almıştım 11 aralıktı mülakatımMerhaba siz bu mülakat tarihini ne zaman almıştınız yakın zamanda mı yoksa çok önceden mi? Ben daha hiçbir boş slot bulamadım da merak ettim şimdiden bol şans diliyorum
15 kasımda aldım aldığımda aralık 13 den itibaren full boştuMerhaba siz bu mülakat tarihini ne zaman almıştınız yakın zamanda mı yoksa çok önceden mi? Ben daha hiçbir boş slot bulamadım da merak ettim şimdiden bol şans diliyorum
Merhaba, mülakata girdikten ne kadar süre sonra haberi aldınız acaba? Dün akşam saatlerinde girdim de bekliyorum fakat uzun sürmeye başladı sankiMülakattan olumlu dönüş almış biri olarak tek tavsiyem stres yapmayın. Gerçekten stres en büyük düşman. Sıfır stresle nasılsa olmayacak diyerek girdim ve çok rahattım çünkü kaybedecek bir şeyim yok düşüncesiyle girdim o yüzden sizlere tavsiyem stresinizi evde bırakın![]()
Merhaba, dün benim de akşam saatlerine doğru mülakatım vardı. Nasıl geçti ve siz dönüş alabildiniz mi? Bu saate kadar dçnüş almadıysak olumsuza yormalı mıyız sizce? Çok teşekkür ederimmerhabalar,yarın mülakatım var daha önce bu sene yada önceki senelerde mülakata giren kişiler varsa tavsiye verebilirlerse çok sevinirim uzun zamandır beklediğim ve istediğim bir iş
bende dönüş alamadım…kaçtaydı mülakatınız? yoğunlardır diye düşündüm sabah gelir belki diye ama bu saatten sonra olacağını düşünmüyorum maalesefMerhaba, dün benim de akşam saatlerine doğru mülakatım vardı. Nasıl geçti ve siz dönüş alabildiniz mi? Bu saate kadar dçnüş almadıysak olumsuza yormalı mıyız sizce? Çok teşekkür ederim![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.