Pozisyon veya İlan Adı
kabin
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bende de görünmüyor mail attım İK’ya bana 13:35’de mail gelmiş be 17:30’da maili gördüm ve açtığımda mülakat tarihleri dolmuştu yeni tarihler konusunda yardımcı olurlar diye ümit ediyorum.

Arkadaşlar merhaba, bana da mail geldi mülakata hak kazandınız diye ilk girdiğimde mülakat tarihi bulunamadı dedi ancak bir saat sonra açıldı. Sorun şu ki benim ingilizcem zayıf, hatta soruların bazılarını salladım diyebilirim Özgeçmişime de yazdım ingilizce konuşmam zayıf ama geliştirebilirim diye. Yine de çağrılmışım. Gitsem mi gitmesem mi kararsızım. İngilizce zayıfsa şansım olmayacaksa boşuna zaman harcamak istemiyorum açıkcası. Görüşü olan var yazabilirse sevinirim.
Benim de durumum öyle hatta olumlu msj bile beklemiyordum. Ben gidip şansımı deneyeceğim.

mantık örüntü sorularını yetiştiremedim çoğu soruyu sallamıştım. İngilizce de boş bıraktığım sorular vardı geri dönüp bakamadım. Cvm de b1 altı İngilizce seviyem var diye belirtmiştim .

mantık örüntü sorularını yetiştiremedim çoğu soruyu sallamıştım. İngilizce de boş bıraktığım sorular vardı geri dönüp bakamadım. Cvm de b1 altı İngilizce seviyem var diye belirtmiştim .
hmm anladım umarım her şey gönlünüzce olur. 32 soruluk ingilizceden kaç doğru yapanı çağırıyorlar acaba diyr merak etmiştim de o yüzden sordum

Bilmiyorum sanırım biraz ihtiyaca göre standartları esnetiyor olabilirler. Deneyim olması için gideceğim mülakata

Bilmiyorum sanırım biraz ihtiyaca göre standartları esnetiyor olabilirler. Deneyim olması için gideceğim mülakata
tarih ne zaman ssçtiniz bilmiyorum ama süreniz varsa bol pratikle deneyimden fazlasını hedefleyebilirsiniz okuduğum kasarıyla çok fazla zorlamıyorlarmış ingilizce mülakatta ki dediğiniz gibi bir ihtiyaç kaynaklı esnetme durumu da varsa hayli ihtimal var demektir

Teşekkür ederim desteğiniz için , evet üzerine düşüyorum her ne kadar sürpriz bi olumlu mesaj gelmiş olsa da elimden gele yapacağım

• Like
Tepkiler: kapkuktes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.