Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hafta sonu olması nedeniyle ancak pazartesi dönüş olur ve sorun çözülür diye düşünüyorum.

Sabah bir ara açtılar 09.12.2025 saat 09:00 randevu çıktı tıkladım ancak sistemsel bir sorun olduğunu söyledi kabul etmedi yine

Arkadaşlar herkese merhaba tekrar. Gün içerisinde sürekli sayfayı yenileyip denerseniz saatleri ve tarihi yeniliyorlar. Korkulacak birşey yok. Evraklarınızı 9 aralığa kadar eksiksiz yükleyin muhakkak bir tarih çıkacak sizlere. Ancak sürekli gün boyunca site içerisinde online kalarak refleshleyin sayfayı açılıyor. Herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

mülakat daveti almadım henüz, sınavımın olumsuz olduğu anlamına mı geliyor

Şu anda birçok farklı gün için randevu planlaması yapabilirsiniz. Biraz hızlı olmanız gerekiyor. Hepinize sürecinizde başarılar dileriz.
1765095065635.png

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.