Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
hayır arada yeniliyorum 8 ve 24 ü seçiliyor ama iptal oluyor cmts pazar olduğu için ik da dönmedi pazartesini bekliyorum.

Bende aslında 24 une almıştım daha önce tarihi daha erkene almaya çalışıyordum 8 bos diye tıkladım fakat 24 u de elimden gitti.Sanırım o arada başkası aldı.

Tamamen senin durumunla ayni tek fark ben 24 une almıştım zaten bu gün degistiriyim dedim bu duruma düştüm sabahtan beri stresliyim

Mail falan attim ama ik aramak daha mantıklı bence ama telefon no vesaire de bulamıyorum.İlk mailde zaten özellikle belirtiyor daha onceki sureclerde ki kisiler basvurmasin bu sadece bu donem icindir diye sayiyi da ona gore ayarlamislardir diyorum fakat niye böyle oldu anlamıyorum

bende öyleyim maalesef, geçen yılda yaşanmış bu forumda var ocak ayı açılır belki onu alabiliriz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.