Merhaba geçmiş olsunMerhaba, benim 2 Eylüldeydi ve pazartesi olumsuz cevabı aldım ben. Belki sizin süreç uzaydıysa olumlu cevap olmuş olabilir diye düşünüyorum.
Merhaba geçmiş olsunMerhaba, benim 2 Eylüldeydi ve pazartesi olumsuz cevabı aldım ben. Belki sizin süreç uzaydıysa olumlu cevap olmuş olabilir diye düşünüyorum.
Merhaba, teşekkür ederim, hayırlısı olsun. Evet, bir çatışmayı nasıl çözdüğüm üzerine bir soru vardı, çatışma aklıma gelmedi ve yeteri kadar iyi açıklayamadım. Sanırım daha açık olmak ve akıcı konuşmak gerekiyor. Bir de o soruyu düşünürken yeteri kadar güler yüzlü olamadım sanırım, mülakattan sonra hatırladım. Güler yüzlü olmaya da önem veriyorlarMerhaba geçmiş olsunacaba canınızı sıkmayacaksa sizce neden olumsuz olmuş olabilir diye sorabilir miyim..cevap veremediğiniz bir soru mu olmuştu..
Cevabınız ve detaylı anlatımınız için çok teşekkür ederimMerhaba, teşekkür ederim, hayırlısı olsun. Evet, bir çatışmayı nasıl çözdüğüm üzerine bir soru vardı, çatışma aklıma gelmedi ve yeteri kadar iyi açıklayamadım. Sanırım daha açık olmak ve akıcı konuşmak gerekiyor. Bir de o soruyu düşünürken yeteri kadar güler yüzlü olamadım sanırım, mülakattan sonra hatırladım. Güler yüzlü olmaya da önem veriyorlarBu sebeplerden oldu diye düşünüyorum, tabii kendilerince farklı sebepleri de olmuş olabilir; çok detaylı inceliyorlar çünkü bence.
merhaba hayırlı olsun öncelikle. bende randevu oluşturdum ama oluşturduğum randevu ile ilgili bir mail almadım. almayınca acaba oluşturamadım mı diye bir şüphe düştü içimeArkadaşlar ben 3 Eylül de girmiştim şimdi ön değerlendirme muayene aşaması daveti aldım randevu oluşturdum bakalım çok heyecanlıyım
Teşekkür ederim aynı şekilde hayırlı oldun yok banada gelmedi sorun olmaz direk orada söylüyorlar dediler bana sadece ss almıştımmerhaba hayırlı olsun öncelikle. bende randevu oluşturdum ama oluşturduğum randevu ile ilgili bir mail almadım. almayınca acaba oluşturamadım mı diye bir şüphe düştü içimesize randevu bilgileri mail ya da sms olarak geldi mi acaba
Merhaba sms ya da mail gelmiyor. Ben ön değerlendirme davetimin mailini göstererek güvenliklere yerleşkeye girdimmerhaba hayırlı olsun öncelikle. bende randevu oluşturdum ama oluşturduğum randevu ile ilgili bir mail almadım. almayınca acaba oluşturamadım mı diye bir şüphe düştü içimesize randevu bilgileri mail ya da sms olarak geldi mi acaba
merhaba sorular buna benzer mi çıkıyor kaç soru soruyorlarKonu 'Kabin Memuru Mülakat Soruları Genel'
https://havapersonel.com/konular/kabin-memuru-mulakat-sorulari-genel.1444/
Merhaba, evet benzer. Soruların sıklığı da sizin cevaplarınıza bağlı olarak değişiyor. Cevaplarınız tatmin ederse ya da uzun olurlarsa daha az soru soruyorlar.merhaba sorular buna benzer mi çıkıyor kaç soru soruyorlar
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.