Pozisyon veya İlan Adı
Thy Tecrübesiz Kabin Memuru
Merhaba, benim 2 Eylüldeydi ve pazartesi olumsuz cevabı aldım ben. Belki sizin süreç uzaydıysa olumlu cevap olmuş olabilir diye düşünüyorum.
Merhaba geçmiş olsun 🙏 acaba canınızı sıkmayacaksa sizce neden olumsuz olmuş olabilir diye sorabilir miyim..cevap veremediğiniz bir soru mu olmuştu..

merhaba ben 18 ağustosta başvuru yaptım ama hiçbir sınav vs gönderilmedi aynı durumda olan var mıdır?

Merhaba geçmiş olsun 🙏 acaba canınızı sıkmayacaksa sizce neden olumsuz olmuş olabilir diye sorabilir miyim..cevap veremediğiniz bir soru mu olmuştu..
Merhaba, teşekkür ederim, hayırlısı olsun. Evet, bir çatışmayı nasıl çözdüğüm üzerine bir soru vardı, çatışma aklıma gelmedi ve yeteri kadar iyi açıklayamadım. Sanırım daha açık olmak ve akıcı konuşmak gerekiyor. Bir de o soruyu düşünürken yeteri kadar güler yüzlü olamadım sanırım, mülakattan sonra hatırladım. Güler yüzlü olmaya da önem veriyorlar :) Bu sebeplerden oldu diye düşünüyorum, tabii kendilerince farklı sebepleri de olmuş olabilir; çok detaylı inceliyorlar çünkü bence.

• Like
Tepkiler: sofya
Merhaba, teşekkür ederim, hayırlısı olsun. Evet, bir çatışmayı nasıl çözdüğüm üzerine bir soru vardı, çatışma aklıma gelmedi ve yeteri kadar iyi açıklayamadım. Sanırım daha açık olmak ve akıcı konuşmak gerekiyor. Bir de o soruyu düşünürken yeteri kadar güler yüzlü olamadım sanırım, mülakattan sonra hatırladım. Güler yüzlü olmaya da önem veriyorlar :) Bu sebeplerden oldu diye düşünüyorum, tabii kendilerince farklı sebepleri de olmuş olabilir; çok detaylı inceliyorlar çünkü bence.
Cevabınız ve detaylı anlatımınız için çok teşekkür ederim 😊 haklısınız deneyimleri önceden düşünmek lazım.. ben de bazılarını unuttum aslında eminim herkesin çok güzel deneyimleri vardır..

• Like
Tepkiler: oscarleekim
Arkadaşlar ben 3 Eylül de girmiştim şimdi ön değerlendirme muayene aşaması daveti aldım randevu oluşturdum bakalım çok heyecanlıyım
merhaba hayırlı olsun öncelikle. bende randevu oluşturdum ama oluşturduğum randevu ile ilgili bir mail almadım. almayınca acaba oluşturamadım mı diye bir şüphe düştü içime :) size randevu bilgileri mail ya da sms olarak geldi mi acaba

merhaba hayırlı olsun öncelikle. bende randevu oluşturdum ama oluşturduğum randevu ile ilgili bir mail almadım. almayınca acaba oluşturamadım mı diye bir şüphe düştü içime :) size randevu bilgileri mail ya da sms olarak geldi mi acaba
Teşekkür ederim aynı şekilde hayırlı oldun yok banada gelmedi sorun olmaz direk orada söylüyorlar dediler bana sadece ss almıştım

• Like
Tepkiler: mnmn
Merhaba sms ya da mail gelmiyor. Ben ön değerlendirme davetimin mailini göstererek güvenliklere yerleşkeye girdim

• Like
Tepkiler: mnmn

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.