Pozisyon veya İlan Adı
Cadet

xenax1

Üye
23 Tem 2025
13
5
0
Meslek
Kokpit
Merhaba arkadaşlar 3 temmuzda kurul mülakatına girdim. Aynı tarihte ve saatte girdiğim 2 kişiye 21 temmuzda olumsuz maili geldi. 23 temmuzda bana ön sağlık kontrolü maili geldi. Ancak 41 gün geçmesine rağmen kurul onay maili hala gelmedi. Bu kadar uzun sürmesi normal mi olumsuz olma ihtimali var mı ? Bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi ?

aynı durumdayım ben de. diğerlerine olumsuz hızlıca geldiği için bizim sonuçların icra kurulu onayı beklediğini umuyorum. hala olumsuz gelme ihtimali var ama sürecin uzaması bundan bağımsız operasyonel durumlardan oluyor.

bu sürece yaklaşık bir ay denmiş fakat 2 aya kadar çıktığı oluyormuş. yakın zamanda sonucu olumlu sekilde görürüz diye umuyorum.

Merhaba arkadaşlar 3 temmuzda kurul mülakatına girdim. Aynı tarihte ve saatte girdiğim 2 kişiye 21 temmuzda olumsuz maili geldi. 23 temmuzda bana ön sağlık kontrolü maili geldi. Ancak 41 gün geçmesine rağmen kurul onay maili hala gelmedi. Bu kadar uzun sürmesi normal mi olumsuz olma ihtimali var mı ? Bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi ?
Siz bu senenin başında girdiğiniz ilandan bahsediyorsunuz dimi yeni olan ilan değil bu ?

Mülakat sonrası aşamalarda olumsuz sonuçlanabilecek süreçler fazlasıyla azalır bunun için fazla bir tereddüde düşmeyin bu durumlar İK nın tüm adayların belgesini inceleme gerekli bulduğunu yedeğe bırakma veya olumlu sonuçlandıracağı aşamadır diğer aşamalara göre işte mülakattı yada sınavlardı bunun gibi aşamalara göre daha fazla emek isteyen ve detayları inceledikleri aşama bu süreç 2 hafta ile 1-1.5 aya kadar uzayabiliyor . merak etmeyin olumsuz bile olsa bilgilendiriliyorsunuz bundan dolayı, kaldım düşüncesine girmeyin.

Aynı durumdayız hocam kurula gireli 40 günü geçti. Ön değerlendirmem de olumlu sonuçlandı class1 i de vereli 10 günü geçti ama kurul sonucum hala açıklanmadı.

Arkadaşlar merhaba belgelerimle alakalı bir sıkıntı olmuş tekrar yükledim ve geri mail atıcam hangi adrese mail atmam gerekiyor ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.