Pozisyon veya İlan Adı
Yer Hizmetleri
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
4 Tem 2025
40
9
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba arkadaşlar ben Mart başında mülakata girdim ve mülakatı geçersem sağlık raporu ve ek belgeler isteneceği söylendi. Bu belgeler neler ve sağlık raporunda neler gerekiyor hangi bölümlere bakıyorlar deneyimi olan varsa yardımcı olabilir mi

Merhaba arkadaşlar ben Mart başında mülakata girdim ve mülakatı geçersem sağlık raporu ve ek belgeler isteneceği söylendi. Bu belgeler neler ve sağlık raporunda neler gerekiyor hangi bölümlere bakıyorlar deneyimi olan varsa yardımcı olabilir mi
EKG, Hbsag, kan sayımı, açlık şekeri, akciğer filmi, solunum fonksiyon testi, idrar tahlili. Ek olarak ramp ve şoför için bel grafisi isteniyor.

Ramp için fıtık ve renk körlüğü elenme sebebi.

Memurlar için fıtık ileri değilse tolere ediyorlar. Renk körlüğüne de bakmıyor.

Psikolojik tanılar var ise onlarda sıkıntı her pozisyon için

• Like
Tepkiler: nescelik
Merhaba çok katı kuralları yok yhm nin. Umarım yarın olumlu smsleri alırız 💖💖

memur için kulak 30db lik bir işitme kaybı sorun olurmu çok hafif bir kayıp olarak geçiyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.