Mülakat güzeldi, ilk ben girdim kimse yoktu, çıktığımda lobi dolmuştu. Sorularda roleplay vardı şu durumda ne yaparsın gibi.merhaba mülakat nasıldı yogunluk var myidi neler soruldu bilgi verir misiniz konunuzdan bagımsız ama
Mülakat güzeldi, ilk ben girdim kimse yoktu, çıktığımda lobi dolmuştu. Sorularda roleplay vardı şu durumda ne yaparsın gibi.merhaba mülakat nasıldı yogunluk var myidi neler soruldu bilgi verir misiniz konunuzdan bagımsız ama
umarım olumlu dönüş alırsınız kaç dakika sürmüştü mülakatMülakat güzeldi, ilk ben girdim kimse yoktu, çıktığımda lobi dolmuştu. Sorularda roleplay vardı şu durumda ne yaparsın gibi.
Teşekkür ederiim, 30 dk kadardı galiba yalan olmasınumarım olumlu dönüş alırsınız kaç dakika sürmüştü mülakat
Evet bana da yapıldı benimde olumlu oldu tebrik ederim sizide![]()
peki sizlerin şuanda süreci başladı mı eğim vs ne zaman başlayacak bilgisi verildi mi ve süreciniz nasıl işleyecek ?merhaba bana olumlu donus yapildi mail geldi mi size de
Merhaba ben de aynı tarihte mülakata girdim ancak hala olumlu ya da olumsuz dönüş alamadım sizin durumunuz nasıl acaba?10 şubattaki mülakata girdim, 10 gün içerisinde döneriz dediler. Size kaç günde olumlu maili geldi? Şehirdışında işimi halletmem gerek o yüzden mülakattan sonra kaç günde dönüş yaptıklarını merak ediyorum.
Benim de aynı, hala dönüş yok. Mart'ın ortasında eğitimleri başlıyormuş o zamana kadar dönüş yaparlar bence. Öncelik dönüşleri tecrübelilere verdiler diye tahmin ediyorum.Merhaba ben de aynı tarihte mülakata girdim ancak hala olumlu ya da olumsuz dönüş alamadım sizin durumunuz nasıl acaba?
Anladım çok teşekkür ederim, umarım olumlu olur sizin de sonucunuz. Dönüş aldığınızda yazarsanız çok sevinirim bu şekilde süreci takip etmek daha kolay oluyorBenim de aynı, hala dönüş yok. Mart'ın ortasında eğitimleri başlıyormuş o zamana kadar dönüş yaparlar bence. Öncelik dönüşleri tecrübelilere verdiler diye tahmin ediyorum.
Teşekkür ederim umarım sizin de olumlu olur. Dönüş aldığımızda yazalım burayaAnladım çok teşekkür ederim, umarım olumlu olur sizin de sonucunuz. Dönüş aldığınızda yazarsanız çok sevinirim bu şekilde süreci takip etmek daha kolay oluyor![]()
Normal bilgi soruları, okuduğun yer iş geçmişi gibi gibiMerhaba bana az önce profil oluşturma bağlantısı geldi de acaba ne tür sorular oluyor bu bağlantıda? yardımcı olabilir misiniz lütfen![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.