Pozisyon veya İlan Adı
Tecrubesiz Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
10 şubattaki mülakata girdim, 10 gün içerisinde döneriz dediler. Size kaç günde olumlu maili geldi? Şehirdışında işimi halletmem gerek o yüzden mülakattan sonra kaç günde dönüş yaptıklarını merak ediyorum.
Merhaba ben de aynı tarihte mülakata girdim ancak hala olumlu ya da olumsuz dönüş alamadım sizin durumunuz nasıl acaba?

Merhaba ben de aynı tarihte mülakata girdim ancak hala olumlu ya da olumsuz dönüş alamadım sizin durumunuz nasıl acaba?
Benim de aynı, hala dönüş yok. Mart'ın ortasında eğitimleri başlıyormuş o zamana kadar dönüş yaparlar bence. Öncelik dönüşleri tecrübelilere verdiler diye tahmin ediyorum.

Benim de aynı, hala dönüş yok. Mart'ın ortasında eğitimleri başlıyormuş o zamana kadar dönüş yaparlar bence. Öncelik dönüşleri tecrübelilere verdiler diye tahmin ediyorum.
Anladım çok teşekkür ederim, umarım olumlu olur sizin de sonucunuz. Dönüş aldığınızda yazarsanız çok sevinirim bu şekilde süreci takip etmek daha kolay oluyor 😊

• Like
Tepkiler: Daphne
Anladım çok teşekkür ederim, umarım olumlu olur sizin de sonucunuz. Dönüş aldığınızda yazarsanız çok sevinirim bu şekilde süreci takip etmek daha kolay oluyor 😊
Teşekkür ederim umarım sizin de olumlu olur. Dönüş aldığımızda yazalım buraya 😇

Merhaba bana az önce profil oluşturma bağlantısı geldi de acaba ne tür sorular oluyor bu bağlantıda? yardımcı olabilir misiniz lütfen🥹

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.