Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, birkac kiside gördüm mülakat öncesi aramışlar,yarın mülakatım var ben aranmışım ama bankadır diye açmadım.. gelecek misiniz diye soruyorlarmış. Bir sorun yaratır mı?
Merhaba, birkac kiside gördüm mülakat öncesi aramışlar,yarın mülakatım var ben aranmışım ama bankadır diye açmadım.. gelecek misiniz diye soruyorlarmış. Bir sorun yaratır mı?
Pek sanmıyorum problem yaratacağını ancak dönüş yapın. Mesai saati henüz bitmedi. Telefon ile ulaşamazsanız bile HRBPCR@sunexpress.com mail adresine mülakata geleceğinize dair mail atın ve bir dayanağınız olsun.
Pek sanmıyorum problem yaratacağını ancak dönüş yapın. Mesai saati henüz bitmedi. Telefon ile ulaşamazsanız bile HRBPCR@sunexpress.com mail adresine mülakata geleceğinize dair mail atın ve bir dayanağınız olsun.
Boy–kilo endeksi belgesi almak için devlet hastanesine ve sağlık ocağına gittim. Her ikisi de böyle bir belgenin olmadığını söyledi. Daha sonra sağlık ocağında “obezite izlem formu” almak istediğimi belirttim. Ancak durumu ancak bu şekilde anlatabildim. Sonuç olarak formu sağlık ocağından alabildim.
Ya ne kadar acayipler bu kadar basit bir boy kilo ölçümü için böyle bir belge yok ne demek zaten mailde elle yazılmış kaşe basılmış olması bile kabul edilecek yazıyor. Durduk yere gerildik şu olay için ben de yarın gideceğim umarım anlatabilirim derdimi
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.