Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
3 Şub 2026
7
7
0
Meslek
Kabin
16.02 tarihli mülakattan maalesef İngilizce mülakatı kısmında elenmiş bulunmaktayım. Kesinlikle ezber yapmayın direkt anlıyorlar ve akıcılık çok önemli ve maalesef hem akıcı olmadığı için hem de sorduğu soruya mantıklı bir cevap bulamadığım için elenmiş bulunmaktayım. Boy ve kilodan elenen çok kişi oldu normalde her yerde 176 çıkan ben burada 172 çıktım. Buraya gelirken gerçekten olacak diye değil deneyim olsun diye gelmek gerekiyormuş. Sakin kalmaya bakın ve akıcı olun kalan arkadaşların hepsine başarılar dilerim.

• Wow
  • Like
Tepkiler: Lirjena ve tokito
Neler sordular size
Siz daha önce deneyimlemediniz sanırım ve ingilizceden korkuyorsunuz : Odaya girer girmez ingilizce başlanıyor. Genellikle buyrun oturun diyorlar. Sonra merhaba x(adın) kendinden biraz bahseder misin diyecek ve sonra tamamen spontan ilerleyecek. Burada kendinizi 7 cümleyle ezberleyip tanıtıyosanız yandınız çünkü 2. cümlenizde başka bir konuya geçip speaking devam ettiriliyor. Şehrine dair sorabilir oraya hangi araçla geldiğini sorabilir, bölümünü belirttiysen bölümüne dair sorabilir. Teknik bi beceriden bahsettiysen buna dair ya da tamamen herhangi bir şey karşılaştırmanı isteyebilir. Bana ingilizcede denk gelmişti örneğin keman çalıyorum dedim sence piyanonun sesi mi daha iyi kemanın mı gibi bir soru sormuştu. Anlayıp anlamadığınızı, kendinizi ifade edip edememenize bakıyor. hakkidilsiz arkadaşımızın da dediği gibi ezber sorulardan ziyade kendinizi nasıl aktarırsınız ona odaklanmalısınız. Herkesin üstüne basa basa dediği gibi tamamen size odaklı sorular olacak durup dururken rusya ukrayna hakkında fikrinizi sormayacak yani. Rusum derseniz sorabilir ama. Bilmem anlatabildim mi.

16.02 tarihli mülakattan maalesef İngilizce mülakatı kısmında elenmiş bulunmaktayım. Kesinlikle ezber yapmayın direkt anlıyorlar ve akıcılık çok önemli ve maalesef hem akıcı olmadığı için hem de sorduğu soruya mantıklı bir cevap bulamadığım için elenmiş bulunmaktayım. Boy ve kilodan elenen çok kişi oldu normalde her yerde 176 çıkan ben burada 172 çıktım. Buraya gelirken gerçekten olacak diye değil deneyim olsun diye gelmek gerekiyormuş. Sakin kalmaya bakın ve akıcı olun kalan arkadaşların hepsine başarılar dilerim.
Ne sordular

Siz daha önce deneyimlemediniz sanırım ve ingilizceden korkuyorsunuz : Odaya girer girmez ingilizce başlanıyor. Genellikle buyrun oturun diyorlar. Sonra merhaba x(adın) kendinden biraz bahseder misin diyecek ve sonra tamamen spontan ilerleyecek. Burada kendinizi 7 cümleyle ezberleyip tanıtıyosanız yandınız çünkü 2. cümlenizde başka bir konuya geçip speaking devam ettiriliyor. Şehrine dair sorabilir oraya hangi araçla geldiğini sorabilir, bölümünü belirttiysen bölümüne dair sorabilir. Teknik bi beceriden bahsettiysen buna dair ya da tamamen herhangi bir şey karşılaştırmanı isteyebilir. Bana ingilizcede denk gelmişti örneğin keman çalıyorum dedim sence piyanonun sesi mi daha iyi kemanın mı gibi bir soru sormuştu. Anlayıp anlamadığınızı, kendinizi ifade edip edememenize bakıyor. hakkidilsiz arkadaşımızın da dediği gibi ezber sorulardan ziyade kendinizi nasıl aktarırsınız ona odaklanmalısınız. Herkesin üstüne basa basa dediği gibi tamamen size odaklı sorular olacak durup dururken rusya ukrayna hakkında fikrinizi sormayacak yani. Rusum derseniz sorabilir ama. Bilmem anlatabildim mi.
Kesinlikle katılıyorum sorular cv ve kariyeriniz üzerine geliyor siz ne anlatırsanız onunla ilgili sorular geliyor. Ben havacılık yönetimi mezunuyum bana bu işle ilgili deneyimin var mı varsa görevin neydi diye sormuştu. Türkiye’de daha önce gittiğin yerler nereler gibi soru sorulmuştu

Hakkınızda hayırlısı olsun. Katılım olarak Saw base mülakatı Ankara base göre nasıldı yine kalabalık mıydı yoksa katılım biraz daha düşük müydü?

• Like
Tepkiler: hakkidilsiz
Hakkınızda hayırlısı olsun . İngilizce mülakat çok spontane ilerledi benimde . Kendimi tanıtmam bittikten sonra boş zamanlarında neler yaparsın diye sordu. bir kac hobi söyledim ama resim çizmeyi sevdiğimi söyleyince onun üzerinden ilerlediler . Hiç ordan gideceğini tahmin etmemiştim . Resimle ilgili bir terim kullandı anlamadığımı söyleyince çok ileri düzey bi terimdi sorun yok dedi. Sonuç olarak mülakatı geçtim en korktuğumda İngilizce mülakattı

• Like
Tepkiler: hakkidilsiz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.