Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Tanınız nedir bulging mi yoksa herniasyon falan mı? Benim de benzer durumum var da şansımı deneyeceğim. Yıllar öncesinin tanısı belki ek tetkikle güncel mr vb yardımcı olurlar.
Merhaba çoklu disk protyüzyonu diyor. standart L4-L5. Doktor şey demişti Mr çektirip görüntülemede çıkmayan hasta nadir bulunur diye. ben sağlık koşullarına baktım Ajette geçmişte tanısı olan, ameliyat olan şartları karşılamıyor diye yazıyor.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 11545
Merhaba çoklu disk protyüzyonu diyor. standart L4-L5. Doktor şey demişti Mr çektirip görüntülemede çıkmayan hasta nadir bulunur diye. ben sağlık koşullarına baktım Ajette geçmişte tanısı olan, ameliyat olan şartları karşılamıyor diye yazıyor.
Knk çok aksanlı konuşursa anlamazsam o sıkıntı ne sorabilir diye düşünüyorum hep

Knk çok aksanlı konuşursa anlamazsam o sıkıntı ne sorabilir diye düşünüyorum hep
İngiltere'nin köyünden biriyle olmayacak mülakat sonuçta. Yazan arkadaşların özeti; kendini tanıtırken genellikle önceden yaptığın iş ve mesleğin üzerinden devam ediyormuş. Ne gelebilir? işinin en büyük zorlukları neler? neden bu mesleği seçtin? mesleğinin gereklilikleri neler gibi sorular gelir muhtemelen.

• Like
Tepkiler: Mustafa99
Bu kadar mıydı başka bir şey sormadılar mı
İlk önce kendimden bahsetmemi istedi . Ben mesleğim , memleketimi söyleyince onlar hakkında soru sorup yorumlar yaptı. Genel olarak konuşma benim verdiğim bilgilere göre ilerledi. Çok kafamı karıştıracak birsey sormadı .ingilizce mülakat kuruldan daha rahattı

İlk önce kendimden bahsetmemi istedi . Ben mesleğim , memleketimi söyleyince onlar hakkında soru sorup yorumlar yaptı. Genel olarak konuşma benim verdiğim bilgilere göre ilerledi. Çok kafamı karıştıracak birsey sormadı .ingilizce mülakat kuruldan daha rahattı
Sürece başlamadan önce bende en çok İngilizceden korkardım ama şuan tüm sürece baktığımda gerçekten en kolayı ingilizceydi 😅

normalde siz akıcı mı konuşuyorsunuz? ingilizceniz nasıl? ben duraksadığımda elenmekten korkuyorum düşünceleri toparlarken :(

normalde siz akıcı mı konuşuyorsunuz? ingilizceniz nasıl? ben duraksadığımda elenmekten korkuyorum düşünceleri toparlarken :(
Normalde benimde çok akıcı değildi ama mülakat öncesi ingilizce düşünüp cevap vermek için çalıştım . Bir kaç tane de İngilizce mülakat videosu izledim cok etkili oldu ☺️

• Like
Tepkiler: borabey
16.02 tarihli mülakattan maalesef İngilizce mülakatı kısmında elenmiş bulunmaktayım. Kesinlikle ezber yapmayın direkt anlıyorlar ve akıcılık çok önemli ve maalesef hem akıcı olmadığı için hem de sorduğu soruya mantıklı bir cevap bulamadığım için elenmiş bulunmaktayım. Boy ve kilodan elenen çok kişi oldu normalde her yerde 176 çıkan ben burada 172 çıktım. Buraya gelirken gerçekten olacak diye değil deneyim olsun diye gelmek gerekiyormuş. Sakin kalmaya bakın ve akıcı olun kalan arkadaşların hepsine başarılar dilerim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.. Benim bi sorum olacaktı. Boy kilo ölçülürken makinede çıkan kilodan 1 kilo düşüyorlarmı. Mesela evde 58 çıkıyorum ben, 57 olarak mı yazarlar (174,6 boy)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.