Evet sofor değilNasıl yani siz neye başvurdunuz yer işçisi mi
Evet sofor değilNasıl yani siz neye başvurdunuz yer işçisi mi
Bende goremedim iga icinHocam kiminle görüşsem saw için mülakata katılmış veya Sms gelmiş.iga için sms alan göremedim daha başarılar bu arada
Forum da görüyorum ki aynen önceliği saw a vermiş gibi. Sürekli orda gelişim var ve yetişmiyor diye duymuştum İGA köklü olarak büyük bu sebeple olabilir. Tabi bu benim düşüncem saw sonrası da ist için çağıracaklar mutlaka hocam sabırla bekleyeceğiz napalmBen iga icin basvurdum hala bekliyorum galiba ilk once saw bakiyorlar galiba
İstanbul havalimanı mı Sabiha Gökçen mi başvurdunuzEvet sofor değil
Sabiha Gökçen Havalimanıİstanbul havalimanı mı Sabiha Gökçen mi başvurdunuz
Evet bizde bekleyecegiz yapacak birsey yok insallah erken dönus yaparlar insallahForum da görüyorum ki aynen önceliği saw a vermiş gibi. Sürekli orda gelişim var ve yetişmiyor diye duymuştum İGA köklü olarak büyük bu sebeple olabilir. Tabi bu benim düşüncem saw sonrası da ist için çağıracaklar mutlaka hocam sabırla bekleyeceğiz napalm
İnşallah hocamEvet bizde bekleyecegiz yapacak birsey yok insallah erken dönus yaparlar insallah
7 sinde ikinci formumu doldurdum sizce mulakat sms’i ne zaman gelir ya da gelmeme ihtimali var mi?Evet az önce tgs den sms geldi. Olumsuz hava şartlarından dolayı mülakat başka bir tarihe ertelenmiştir. Size bilgi verilecektir diye
Eğer İST havalimanı ise bana göre haftaya gelir. şuan sabiha gökçen havalimanı için mülakata çağırmaya başladılar hocam beklemedeyiz herkes bir umut bekleyişte7 sinde ikinci formumu doldurdum sizce mulakat sms’i ne zaman gelir ya da gelmeme ihtimali var mi?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.