Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru sun express
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
21 Ara 2023
75
9
35
Kabin memurlugu mülakatı için olumlu dönüşler aynı gün mü oluyor benim iki gün geçti dönüş olmadı olumsuz diye mi düşünmeliyim sizce?

Kabin memurlugu mülakatı için olumlu dönüşler aynı gün mü oluyor benim iki gün geçti dönüş olmadı olumsuz diye mi düşünmeliyim sigenelde

Kabin memurlugu mülakatı için olumlu dönüşler aynı gün mü oluyor benim iki gün geçti dönüş olmadı olumsuz diye mi düşünmeliyim sizce?
genelde aynı gün ya da bir gün sonrasında dönüşler yapılmış siz ne zaman girdiniz

Bana da bir hafta içinde dönüş olur demişlerdi. Perşembe günü mülakata girmiştim. Araya hafta sonu girdi sonra Salı günü sabah olumsuz olduğu yönünde bir mail aldım. Moral bozmak istemem tabi ki ama ümit kesmeyin olumsuz diyip sonrasına mail atıp süreci baştan başlayan arkadaşlar da var.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.