Pozisyon veya İlan Adı
Fugo geri dönüs
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
az kişiyle çalışan bir şirket zaten 1 sınıf almışlardır oda 20-25 kişi yapıyor bugün içinde hepsine dönülmüştür zaten güzergahtan dolayı olumsuz dönülenlere de dönüldü kalan kişi sayısı fazla zaten arayıp olumsuz demekle uğraşmazlar

az kişiyle çalışan bir şirket zaten 1 sınıf almışlardır oda 20-25 kişi yapıyor bugün içinde hepsine dönülmüştür zaten güzergahtan dolayı olumsuz dönülenlere de dönüldü kalan kişi sayısı fazla zaten arayıp olumsuz demekle uğraşmazlar
Zannetmiyorum yüz yüze mülakata giren kişi sayısı fazlaydı epey ve olumlu ya da olumsuz dönülücek denmişti olumsuzlara dönüldüğüne göre sanırım dün ilk olumlu olan grubu aradılar 2.grup için bekliyorlar diye düşünüyorum

Zannetmiyorum yüz yüze mülakata giren kişi sayısı fazlaydı epey ve olumlu ya da olumsuz dönülücek denmişti olumsuzlara dönüldüğüne göre sanırım dün ilk olumlu olan grubu aradılar 2.grup için bekliyorlar diye düşünüyorum
bütün ik lar olumsuzlara dönücez der zaten ama hiçbir zaman dönmez havuzda bekletir en kötü bir sonraki sezon çağırır yüzyüzeye giren sayısının fazla olmasının sebebi de sezon ortası acil alım yapmak isterse mülakatla uğraşmıyım hazır bulunsun diye genelde bütün şirketler fazla kişi çağırır yaklaşıkta 5 tane farklı uçakları olduğu için 20-25 kişiden fazla almazlar tek günde bitirmişlerdir araya zaten haftasonu girdi olumsuz hiçbirimize dönülmeyecek çünkü sonraki alımlar için bekletecekler olumsuz zaten değiliz

• Like
Tepkiler: Konuralpfx
Hayır bende geri dönüş almadım pazartesi günü aranmazsam farklı alternatiflere yönelecem çünkü çok uzun bekledik. Geri dönüş alan arkadaşlarada hayırlı olsun umarım mükemmel bir sezon geçirirsinizolum

bütün ik lar olumsuzlara dönücez der zaten ama hiçbir zaman dönmez havuzda bekletir en kötü bir sonraki sezon çağırır yüzyüzeye giren sayısının fazla olmasının sebebi de sezon ortası acil alım yapmak isterse mülakatla uğraşmıyım hazır bulunsun diye genelde bütün şirketler fazla kişi çağırır yaklaşıkta 5 tane farklı uçakları olduğu için 20-25 kişiden fazla almazlar tek günde bitirmişlerdir araya zaten haftasonu girdi olumsuz hiçbirimize dönülmeyecek çünkü sonraki alımlar için bekletecekler olumsuz zaten değiliz
O zaman başka fırsatları değerlendirelim yapacak bir şey yok gibi gözüküyor daha beklemenin bir manası olmaz

Pazartesiden sonraya düşünüyorum çünkü pazartesi ararlar büyük ihtimalle eğer aranmazsak yedeğe alınmış oluruz ve sezon ortasında yüksek sezonda alırlar o zamana kadar biryerlerde çalışmayı tercih ederim

• Like
Tepkiler: Konuralpfx

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.