Pozisyon veya İlan Adı
Fugo geri dönüs
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Yani bir tek Fugo mu geri dönüş yapmadı diğer şirketler hakkında bilgisi olan var mı ?

TGS dönüş sağlamadı olumlu olarak fakat Çelebi alım sürecini tamamladı.Havaşta daha dönüş yapmadı hiç bir adaya diye biliyorum.
O zaman tek seçenek kaldı diyebiliriz en geç salı günü dönüş yapılması çünkü ayın son günü tabikide nisan ayında eğitim planları varsa yoksa geri dönüş beklemeyelim 1 ay kadar dönüş sağlamazlar diye düşünüyorum çok kötü olur

sağlıktan elenme durumu nasıl acaba hava kadar katı değildir heralde

Bir adaya savaştan dolayı başlangıç tarihi net değil demişler buradan okudum. Bana demediler ama aranızda bunu duyan bilen biri daha var mı
Alınacak kişi sayısı bu duruma göre değişebilir dediler. Sanırım o yüzden net değiller ve bekletiyorlar.

• Like
Tepkiler: innnyo
sizce bugün haber gelme ihtimali var mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.