Pozisyon veya İlan Adı
Fugo geri dönüs
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
bu savaş bitene kadar bir şey beklemeyin bütün firmalar bekliyor savaş bitmeden de herhangi bir dönüş olmayacak

Arkadaşlar ben hatırlamıyorum ilan dönemsel olarak mı açılmıştı? Eğer öyleyse planlama 6 aylık olacak şekilde yapılıyor buna göre dönüş yapmaları eğitme başlatmaları lazım

zaten savaştan dolayı sezon geç başlayacak sezon geç başlayacağı için geç dönüyorlar

Bugün net dönüş yapılmaz eğer yapılacak olsa ik bilmiyorum demez eğer yarında aranmazsak büyük ihtimalle nisan 2. hafta olacak gibi görünüyor ve maalesef dönüş için çok geç tarih eğitimide gruplar halinde yaparlar ve ilk grupta olmayan daha fazla beklemiş olacak diye düşünüyorum umarım yanılıyorumdur

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.