mulakat tarihini ne zaman aldiniz acaba? yani tarafiniza mail ne zaman gelmisti?merhaba ajetten mülakat daveti aldım 7 ocak seçtim başka var mı acaba ocak ayı için davet alan? dikkat etmem gereken şeyler neler yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
31 aralık çarşamba günü gelmiş bana mail 7/8/9 ocak tarihlerinden birini seçmem istendimulakat tarihini ne zaman aldiniz acaba? yani tarafiniza mail ne zaman gelmisti?
tamamdir tesekkurlerr31 aralık çarşamba günü gelmiş bana mail 7/8/9 ocak tarihlerinden birini seçmem istendi
Öncelikle tebrik ederim. Bu tarz firmalar genelde Dress code önem verir yani bir kabin memuru nasıl olması gerekiyorsa seni karşısında o şekilde görmek ister. Eğer ilk resmi mülakatınsa hiç heyecan yapmana gerek yok süreç çok hızlı ilerliyor. Mülakata gitmeden önce boy ve kilonu kontrol etmeyi ihmal etme çünkü bu konuda katılar. Ajetin boy-kilo tablosu var onu inceleyebilirsin. İlk başta ingilizce için bir odaya giriyorsun 1v1 şeklinde oluyor. CV ve gündelik hayat üzerinden sorular geliyor, forum da bu ve diğer konular hakkında yazılanları okumayı ihmal etme. Yaklaşık 4-5 dakikalık ingilizce mülakat oluyor 1-2 dakika içinde sürecinin olumlu veya olumsuz olduğu söyleniyor. Eğer olumluysa Türkçe kurul mülakatı için beklemeye geçiyorsun. Sürecinde başarılar dilerimmerhaba ajetten mülakat daveti aldım 7 ocak seçtim başka var mı acaba ocak ayı için davet alan? dikkat etmem gereken şeyler neler yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
çookk teşekkür ederimm içim rahatladı biraz da olsaÖncelikle
Öncelikle tebrik ederim. Bu tarz firmalar genelde Dress code önem verir yani bir kabin memuru nasıl olması gerekiyorsa seni karşısında o şekilde görmek ister. Eğer ilk resmi mülakatınsa hiç heyecan yapmana gerek yok süreç çok hızlı ilerliyor. Mülakata gitmeden önce boy ve kilonu kontrol etmeyi ihmal etme çünkü bu konuda katılar. Ajetin boy-kilo tablosu var onu inceleyebilirsin. İlk başta ingilizce için bir odaya giriyorsun 1v1 şeklinde oluyor. CV ve gündelik hayat üzerinden sorular geliyor, forum da bu ve diğer konular hakkında yazılanları okumayı ihmal etme. Yaklaşık 4-5 dakikalık ingilizce mülakat oluyor 1-2 dakika içinde sürecinin olumlu veya olumsuz olduğu söyleniyor. Eğer olumluysa Türkçe kurul mülakatı için beklemeye geçiyorsun. Sürecinde başarılar dilerim![]()
Merhaba 9 Ocak ta ben gireceğim lütfen deneyimini paylaşabilirsinmerhaba ajetten mülakat daveti aldım 7 ocak seçtim başka var mı acaba ocak ayı için davet alan? dikkat etmem gereken şeyler neler yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
hayır göndermemistim, davet sonrasında mailde bazı dosyalar istendi onları yükledimMerhabalar, öncelikle tebrik ederim, umarım kabul alırsınız. Davet gelmeden önce herhangi mail göndermiş miydiniz insan kaynaklarına?
tabi ki en geç 8 ocakta burda paylaşırım deneyimimi başarılar diliyorum sana daMerhaba 9 Ocak ta ben gireceğim lütfen deneyimini paylaşabilirsin![]()
Teşekkür ederim sanada başarılar umarım herşey istediğin gibi olurhayır göndermemistim, davet sonrasında mailde bazı dosyalar istendi onları yükledim
tabi ki en geç 8 ocakta burda paylaşırım deneyimimi başarılar diliyorum sana da![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.