Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

turizmci

Üye
10 Kas 2025
190
53
5
Meslek
Kabin
arkadaşlar sınavdan sonra mülakat daveti almayanlara geri dönüş yapılır mı gruplara mı ayrılıyor adaylar önceki ilanlarda nasıl olmuştu bilgisi olan yazsın lütfen.ümidimi kesmeli miyim

• Like
Tepkiler: Dilann
4 Aralık'ta sınava girdim, olumlu veya olumsuz dönüş yapılmadı. Diğer adayların deneyimlerini okudum ve olumlu olanlara hızlı dönüş sağlayıp mülakat daveti aldıklarını yazmışlar. Dolayısıyla, kendi açımdan olumsuz değerlendirileceğimi düşünüyorum :(

4 Aralık'ta sınava girdim, olumlu veya olumsuz dönüş yapılmadı. Diğer adayların deneyimlerini okudum ve olumlu olanlara hızlı dönüş sağlayıp mülakat daveti aldıklarını yazmışlar. Dolayısıyla, kendi açımdan olumsuz değerlendirileceğimi düşünüyorum :(
Bende 4 aralıkta girdim sınava dönüş almadım hala olumsuz olsa mailde atarlardı diye düşünüyorum

arkadaşlar sınavdan sonra mülakat daveti almayanlara geri dönüş yapılır mı gruplara mı ayrılıyor adaylar önceki ilanlarda nasıl olmuştu bilgisi olan yazsın lütfen.ümidimi kesmeli miyim
ümidinizi olumsuz maili alana kadar kesmeyin, çok basvuru topladılar ilan ilk defa bu kadar uzun açık kaldı, dolayısıyla herkesi aynı anda almaları mümkün görünmüyor, parça parça alım yapıyorlar ilk grup bittikten sonra muhtemelen sizlere de dönüşler başlar.

• Like
Tepkiler: tokito
ümidinizi olumsuz maili alana kadar kesmeyin, çok basvuru topladılar ilan ilk defa bu kadar uzun açık kaldı, dolayısıyla herkesi aynı anda almaları mümkün görünmüyor, parça parça alım yapıyorlar ilk grup bittikten sonra muhtemelen sizlere de dönüşler başlar.
Bende öule düşünüyorum siz davet edildinizmi mülakata

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.