3 hafta surdumerhaba, video mülakattan ve belge yüklemeden kaç gün sonra mülakat daveti almıstınız?
Sisteme hangi belgeleri yüklemiştiniz acaba, mailde istenilen üç belge ve gizlilik taahhütnamesi dışında bir şey yüklediniz mi?3 hafta surdu
Önemli değil, gitmeseniz bile kabin istihdama mail attığınızda planlıyorlar yine de çok esnekler, hemen geri dönüş yapmasalar da sıkıntı değilarkadaslar bu sabah mulakat daveti maili aldim fakat bir sinava girecegim ve tarihler uyusmuyor. mulakat tarihi degisikligi icin mail attim ama henuz donmediler, ulasabilecegim bir telefon numarasi bilen var mi bu konu icin?
belge yükledikten 3 hafta sonra mı yoksa video mülakattan 3 hafta sonra mı? benim belge yükleme son tarihim 1 ekimdi, çağırırlarsa şehir dışından gitmem gerekecek ve hangi güne denk gelecek biraz stresliyim. çalıştığım yerden izin almam biraz sıkıntı olabilir de.3 hafta surdu
yok hayirSisteme hangi belgeleri yüklemiştiniz acaba, mailde istenilen üç belge ve gizlilik taahhütnamesi dışında bir şey yüklediniz mi?
belgelerin yuklenme tarihinden sonrabelge yükledikten 3 hafta sonra mı yoksa video mülakattan 3 hafta sonra mı? benim belge yükleme son tarihim 1 ekimdi, çağırırlarsa şehir dışından gitmem gerekecek ve hangi güne denk gelecek biraz stresliyim. çalıştığım yerden izin almam biraz sıkıntı olabilir de.
siz atmis miydiniz mail? kac gunde donus aldiniz?Önemli değil, gitmeseniz bile kabin istihdama mail attığınızda planlıyorlar yine de çok esnekler, hemen geri dönüş yapmasalar da sıkıntı değil
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.