Pozisyon veya İlan Adı
Motor bakım teknisyeni
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hocam nelere çalışıcaksınız ben de bilmiyorum açıkçası motora bakıyorum ama başka fikri olan varsa yazsın lütfen. Özellikle teknik kısımlar için.
hocam hiç bilmiyorum genel uçak motorları hakkında ve şirket hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyorum staj hakkında da sorarlar onun harici benim de fikrim yok bu motor teknisyenliği olduğu için elimde çok bir kaynak yok maalesef eğer uçak teknisyenliği olsaydı hazırladığım pdfler vardı sizinle paylaşabilirdim ama buna baştan çalışıyorum maalesef sizin mülakatınız ne zaman ?

Evet motordan sordular genelde. Rolls-Royce ile ilgili projeyi sordular. İngilizce cümle sordular. Okuyup çevirmemi istediler. Mülakata girmeden önce kişilik, dikkat testi yapıldı
Stajta ne yaptın sorusu gelmiştir muhtemelen, motorla alakalı detaya inmediler umarım. fadec’e kadar indiler mi yoksa sorular daha sığ motor tipleri, bölümlerleriyle mi alakalıydı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.