Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri işçi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

mıredjc

Üye
3 Ocak 2026
15
2
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Servis olayını öğrendim istanbulun hemen hemen her ilçesinden servis varmış.
Yemek olayını nasıl yemekhane mi var? Bir de mola süreleri nedir .
Yer hizmetleri işçi olarak soruyorum
İyi akşamlar

İyi akşamlar
İyi akşamlar Tgs için Diyorsansız yemekhane mevcut AHA molayla ilgili fazla bir bilgim yok

benim bildiğim yemek kartı veriyorlar ama değişmiş ise olabilir.

Başvurduğun ile göre değişir muhtemelen ben dalamanda çalıştım ve metropol kartımız vardı yemek için mola belli bi saati olmadı hiç boşluk bulabilirsek yemek yiyebiliyorduk ama İstanbul daha düzenli bu konuda sanırım

• Like
Tepkiler: mıredjc
İyi akşamlar
merhaba saw ve iga base için yemek durumu farklılık gösteriyor. saw base için yemek kartı veriliyor ama iga basede yemekhane var. molalar vardiyalara göre değişiyor. sabah vardiyasında 40+30 dk, öğlen vardiyası 20+40+30 dk, gece vardiyası 1.20 dk ya da 2 saate yakın bile oluyordu bazen. bu personel durumu ve yoğunluğa bağlı olarak değişebiliyordu. tamamen iga base için konuşuyorum bu arada.

• Like
Tepkiler: mıredjc ve gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.