Arkadaşlar bende başvurdum bu ilana fakat her geçen gün başvuran sayısı artıyor ve halen cv görüntüleme olmadı. Şuan kontrol ettim 4.755 olmuş toplam başvuru sayısı, bu kadar çok başvuran kişi olmasına rağmen ilan ise halen açık ve bugün güncellenmiş.

Bence Pegasus iş ilanlarını kariyer sitesine vererek çok büyük hata yapıyor. Aynı THY gibi tüm işe alımları kendi sitesinden yapmalı bence. Çünkü kariyer sitesinde hiç cv görüntülenmeme riski de var, ama THY gibi kendi sitesinden yaparsa işe alım süreçlerini, başvuran tüm adaylara şans tanımış olur

oteldeymiş sınav ama acaba tam nerede nasıl bulucaz acaba

Arkadaşlar Merhaba insan kaynakları ulaşabilmem adına size gelen mail adresini söyleyebilir misiniz rica etsem

Sorular hakkında bilgisi olan var mı? İngilizce sözlü ve kurul mülakatı için soruyorum.

Merhaba, perşembe gününe izmir için girilecek sınavla ilgili bilgisi olan var mı? Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)

Merhaba, perşembe gününe izmir için girilecek sınavla ilgili bilgisi olan var mı? Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)
ne giyiceksin acaba ilk gün sınav ya takım mı giyilcek acaba yine

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.