Pozisyon veya İlan Adı
yolcu hizmetleri memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

kabinsell

Üye
25 Ara 2025
21
7
0
Meslek
Kabin
arkadaşlar merhaba pegasus‘ta misafir hizmetleri olarak çalışmaya başladığımız zaman Pegasus’un kabin hizmetlerine geçme şansımız var mı yoksa bu şirketinde THY gibi üç yıllık herhangi bir centilmenlik antlaşması bulunuyor mu ve de maaş hakkında bilgi almak istemiştim bilginiz varsa aktarır mısınız🤍

arkadaşlar merhaba pegasus‘ta misafir hizmetleri olarak çalışmaya başladığımız zaman Pegasus’un kabin hizmetlerine geçme şansımız var mı yoksa bu şirketinde THY gibi üç yıllık herhangi bir centilmenlik antlaşması bulunuyor mu ve de maaş hakkında bilgi almak istemiştim bilginiz varsa aktarır mısınız🤍
Merhaba 2 Yil dolmasi gerekiyor diye biliyorum, sonrasında şirket içerisinde ki iç ilandan geçiş yapabilirsiniz. 1 veya 2 yıl olması lazim ikisinden birisi kesin bilgi

Merhaba 2 Yil dolmasi gerekiyor diye biliyorum, sonrasında şirket içerisinde ki iç ilandan geçiş yapabilirsiniz. 1 veya 2 yıl olması lazim ikisinden birisi kesin bilgi
Pegasusta misafirden kabine geçmek 2 değil 1 yıldı. Ama işçiden memurluğa geçiş için en az 2 yıl çalışmak gerekiyor hatta bu yüzden işçi olarak girmeyi kabul etmemiştim pegasusa

Pegasusta misafirden kabine geçmek 2 değil 1 yıldı. Ama işçiden memurluğa geçiş için en az 2 yıl çalışmak gerekiyor hatta bu yüzden işçi olarak girmeyi kabul etmemiştim pegasusa
aa fazlaymış, teşekkür ederiim umarım bir yıldır valla ahahahahsjssj

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.