Anladım teşekkür ederim
Ben Daha önce Misafir Hizmetleri Memuru pozisyonu için mülakata katılmış ve eğitim sınıfının dolması nedeniyle 2025 yılı içersinde yeni bir Misafir Hizmetleri Memuru pozisyonu işe alım sürecinde olumlu adaylar listesine alındığımı bildiren bir mail almıştım. Gelen mail hala duruyor bende ancak yeniden başvurmama rağmen davet maili falan gelmedi yardımcı olabilir misiniz ? @gunesdogan @admin nasıl ilerlemeliyim mail de attım ama bir dönüş olmadı

Anladım teşekkür ederim
Ben Daha önce Misafir Hizmetleri Memuru pozisyonu için mülakata katılmış ve eğitim sınıfının dolması nedeniyle 2025 yılı içersinde yeni bir Misafir Hizmetleri Memuru pozisyonu işe alım sürecinde olumlu adaylar listesine alındığımı bildiren bir mail almıştım. Gelen mail hala duruyor bende ancak yeniden başvurmama rağmen davet maili falan gelmedi yardımcı olabilir misiniz ? @gunesdogan @admin nasıl ilerlemeliyim mail de attım ama bir dönüş olmadı
LinkedIn üzerinden Pegasus İK ekibinden çalışanları bulup mesaj veya direkt kendilerine mail atabilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederim. Hiçbir şekilde geri dönüş sağlamadılar maalesef.
Bence LinkedIn üzerinden, Pegasus'ta çalışan başka insan kaynakları çalışanı bulup mesaj veya mail atın. Mutlaka ilgileneceklerdir. İlgilenmezlerse de aklıma başka çözüm gelmiyor açıkçası...

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.