Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus Misafir Hizmetleri Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Sudeenaz

Üye
19 Eyl 2026
2
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhabalar, Pegasus Misafir Hizmetleri Memurluğu mülakatına katılan olumlu/olumsuz geri dönüş alan var mı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Merhabalar, Pegasus Misafir Hizmetleri Memurluğu mülakatına katılan olumlu/olumsuz geri dönüş alan var mı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
ArkadŞlar duyumlarımıza göre bu kontenjan doldu artık dönüş yok yeni açılana kadar bir arkadaştan duydum buradaki bir kişi de aynı şeyi duymuş

• Like
Tepkiler: WychElm
ArkadŞlar duyumlarımıza göre bu kontenjan doldu artık dönüş yok yeni açılana kadar bir arkadaştan duydum buradaki bir kişi de aynı şeyi duymuş
Teşekkür ederim yanıtınız için fakat ben kurul mülakatına girdim dönüş yapacaklarını söylediler, henüz olumlu veya olumsuz mail gelmedi. Bu süreçte olup da yanıt alan var mı diye merak ediyorum. Siz sanırım sınavlara veya süreç için geri dönüş almayanlar adına diyorsunuz.

Merhabalar, Pegasus Misafir Hizmetleri Memurluğu mülakatına katılan olumlu/olumsuz geri dönüş alan var mı? Bilgi verebilirseniz
Teşekkür ederim yanıtınız için fakat ben kurul mülakatına girdim dönüş yapacaklarını söylediler, henüz olumlu veya olumsuz mail gelmedi. Bu süreçte olup da yanıt alan var mı diye merak ediyorum. Siz sanırım sınavlara veya süreç için geri dönüş almayanlar adına diyorsunuz.
Evet hiç dönüş almayanları kastettim kusura bakmayın

Selam peoplise kontrol ettiniz mi? bana mail gelmemiş ama cuma günü referans istemişler girip baktığımda tesadüfen gördüm.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.