Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şirket Adı
Pegasus Hava Yolları
Pozisyon veya İlan Adı
Misafir Hizmetleri Memuru İzmir
Güncel Durum
Sürecim olumsuz sonuçlandı.
Toplam Geçen Süre
1-3 ay
Sürecin Başlangıç Tarihi
17 Ağu 2026
İletişim
1.00 yıldız
Süre / Hız
1.00 yıldız
Geri Bildirim
1.00 yıldız
Sürecin Kolaylığı
1.00 yıldız
Kurumsal İmaj
1.00 yıldız
Bireyselleştirme
1.00 yıldız
Şeffaflık
1.00 yıldız
Adillik (Adalet & Eşitlik)
1.00 yıldız

hanstr

Üye
30 Ocak 2026
6
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
İzmir için açılan mülakata girdim.Maalesef sonu hüsran klasiktir.Bu tarz şirketler referans istiyor.Ben 2 yıllık yolcu hizmetleri memuru deneyimi olan kendi genel yetenek ingilizce sınavlarını ve sözlü ingilizce sınavını geçip kurulda elenen birisi olarak şunu söyleyim eğer referansınız yok ise vaktinizden almalarına izin vermeyin.
2 yıllık yhm deneyimim staj deneyimim üstüne pegasus dcs üzerinde calısmam (benim çalıştığım istasyonda çelebi pegasusa hizmet veriyordu) bunlara ragmen kurulde elendim.
Sivil havacılık mezunuyum.Bölümümü dereceyle 2.olarak bitirdim ama hiçbir şey yetmedi :)
kurul mulakatından çıkarken gülerek çıkanlar vardı kendileri pegasus stajyeriymiş… Hakkımızı bu kadar güzel kullanıyolar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.