Pozisyon veya İlan Adı
Misafir hizmetleri memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Vedatt

Üye
6 Kas 2025
4
1
0
Meslek
Kabin
Merhaba, Pegasus'un misafir hizmetleri memuru maaşı ne kadar olur bilen var mı ? Sınav atanmış da burdan istanbula git gel masraflı hani maaşıda istanbulda yeterli olmayacaksa o masrafa da girmek istemiyorum. Bilen biri cevap verirse çok sevinirim. Teşekkür ederim.

• Like
Tepkiler: Yavuzkuscu
Merhaba, Pegasus'un misafir hizmetleri memuru maaşı ne kadar olur bilen var mı ? Sınav atanmış da burdan istanbula git gel masraflı hani maaşıda istanbulda yeterli olmayacaksa o masrafa da girmek istemiyorum. Bilen biri cevap verirse çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Merhaba kardeşim bir grupta denk geldim birinin arkadaşı çalışıyormuş. 2 yıllık personel olarak 70 bin ve yemek kartı aldığını söylemiş. Yeni başlayan için de 50-60 bin bandı demiş. Ben yalan olduğunu sanmıyorum ortalama bu rakamlar vardır

45000+ yemek kartı

Peki diğer şirketlerdeki gibi dil primi, lisans primi gibi primler oluyor mu?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.