Pozisyon veya İlan Adı
Misafir Hizmetleri Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Hilalal

Üye
31 May 2024
41
11
35
Arkadaşlar az önce mülakat için mail aldım ayın 16sı için. Daha önce mülakata giren oldu mu sözlü İngilizce mülakatta neler soruyorlar nasıl ilerliyor. Geçen sene operasyon için girdiğimde ilk sınavı geçtiğim için ikinci mülakata hemen ertesi gün çağırmışlardı bunda da süreç aynı mı olur sizce

Arkadaşlar az önce mülakat için mail aldım ayın 16sı için. Daha önce mülakata giren oldu mu sözlü İngilizce mülakatta neler soruyorlar nasıl ilerliyor. Geçen sene operasyon için girdiğimde ilk sınavı geçtiğim için ikinci mülakata hemen ertesi gün çağırmışlardı bunda da süreç aynı mı olur sizce
Operasyon süreci HK başlıklı sayfalara bakarsan orda tecrübeli bir arkadaşımız değerli bilgiler veriyor mülakatla alakalı bilgilerde var size yardımcı olabilir belki başarılar diliyorum.

• Like
Tepkiler: Hilalal
Umarım güzel geçer. Bende tecrübesiz kabin memuru ilanına katıldım ve 12 si için boy kilo,genel yetenek ve ingilizce sınavları yazıyor mailde. İngilizce sınavı haricinde bir de o gün içerisinde mülakata mı gireceğim? Yoksa başka bir gün için tarih mi verilecek?

Umarım güzel geçer. Bende tecrübesiz kabin memuru ilanına katıldım ve 12 si için boy kilo,genel yetenek ve ingilizce sınavları yazıyor mailde. İngilizce sınavı haricinde bir de o gün içerisinde mülakata mı gireceğim? Yoksa başka bir gün için tarih mi verilecek?
Teşekkür ederim, kabin memurluğu için süreç nasıl ilerliyor hiçbir bilgim yok maalesef. Ama diğerleri için yazılı sınav ayrı gün sözlü sınav ayrı bir gün oluyor, umarım sizinki de iyi geçer

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.