Pozisyon veya İlan Adı
Misafir hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
8 Tem 2026
19
3
0
Meslek
Kabin
Merhabalar bu ilana başvurursam kabul edilirsem mülakatlarda herhangi bir şeyden elenirsem İngilizceden örneğin .
yakın süreçte açılacak olan kabin memuru ilanına başvurumu kabul ederler mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar bu ilana başvurursam kabul edilirsem mülakatlarda herhangi bir şeyden elenirsem İngilizceden örneğin .
yakın süreçte açılacak olan kabin memuru ilanına başvurumu kabul ederler mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben başvuru linkini bile bulamadım , açılmıyor

Ya bana atılan ön değerlendirme link hata veriyor sizde de mi öyle

• Like
Tepkiler: Maide
Pegasus için net bilmiyorum ama benzer olabilir diye THY için süreç şu şekilde; yer hizmetlerinde üç yıl geçirmeden (ister çalışın ister elenmiş olun) kabin memurluğu başvurusu olmuyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.