Herkesi tebrik ederim. Bana da aynı şekilde olumlu maili geldi ancak yine eğitim tarihi belli değil muhtemelen en az 1 ay daha bekletilecegiz.

• Like
Tepkiler: ouz
Herkesi tebrik ederim. Bana da aynı şekilde olumlu maili geldi ancak yine eğitim tarihi belli değil muhtemelen en az 1 ay daha bekletilecegiz.
haziran 10 eğitim günü diyorlardı eğer ki 10 haziransa ortalama 15 gün felan var o kadar sürmez bile yaz sezonu başlamak üzere zaten

bi bilsem neden bu kadar beklettiklerini maaş teklifinden sonra zaten evrak isteyecekler evrak tesliminden sonra eğitim başlar geçenlerde biri 10 haziran eğitim diyordu eğer ki 10 haziran eğitim günüyse eğitim kurban bayramından sonra başlar kurban bayramına kadar da bizim evrakları teslim etmemiz gerekiyor ortalama 15 gün içerisinde maaş teklifi ve evrakların hazırlanıp evrak tesliminin yapılması gerekiyor
maaş bilginiz varmı

haziran 10 eğitim günü diyorlardı eğer ki 10 haziransa ortalama 15 gün felan var o kadar sürmez bile yaz sezonu başlamak üzere zaten
Bu 15 günün 8-9 günü haftasonu ve bayram tatili. 10 haziran olsaydı bugün maaş teklifi gelirdi diye düşünüyorum. Ama inşallah dediğiniz gibi olur.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.