Pozisyon veya İlan Adı
Misafir hizmetleri memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

deadsouls

Üye
10 Eyl 2026
11
7
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Benim gibi hala başvurusu değerlendirmede olan var mı arkadaşlar? 1.5 ay oldu hala bir dönüş yok ne olumlu ne olumsuz. Bu kadar bekletmeleri mantıklı gelmiyor. Artık olumsuz olacaksa da ona göre ilerlemek istiyorum.

• Like
Tepkiler: Cozzyplane
Benim gibi hala başvurusu değerlendirmede olan var mı arkadaşlar? 1.5 ay oldu hala bir dönüş yok ne olumlu ne olumsuz. Bu kadar bekletmeleri mantıklı gelmiyor. Artık olumsuz olacaksa da ona göre ilerlemek istiyorum.
Bence havacılıkla ilgili herhangi bir başvurudan olumlu gelene kadar işlerinizi ertelemeyin. Kesinlikle perişan edici ve bunaltıcı bir durum bu

• Like
Tepkiler: deadsouls
Bende aynı 30 temmuzdan beri bekliyorum ses Seda yok

• Like
Tepkiler: deadsouls

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.