Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet öyle yazıyor ama ileri derecede diyor atak geçirme görme bozukluğu diyor ben de öyle bir şikayet yok normal baş ağrısı sadece sizce yüzde kaç geçebilirim
Hocam merhaba, thy kariyerden yazip sitenin icinden bakinca Migren icin tani dahi olsa elenir yazisi gözükmüyor. Düzeltme gelmiş olabilir mi 2. Pilot aday adayi icin. Benim durum ise 2019 yilinda tek seferlik nöroloji kontroli sonrasi yazılmış migren tanisi. Ancak her insan gibi baş ağrısı yaşıyorum ve parol bile geçiriyor agrimi
Merhaba iyi akşamlar dün burdan bir arkadaş sizi etiketleyerek bana cevap vermişti bende bir soru sormak istiyorum size, tanımlanmamış paroksismal taşikardi çıktı e nabizimda doktor bir kaç şey not aldı fakat genel olarak muayenede iletişim şeklimiz çok iyiydi ve yaptığı testlerin hepsini tamamladım. Doktorum benden ek tetkik istemedi veya kurula yönlendirmedi. Sizce bu sorun çıkarır mı merak ediyorum
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.