Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Sanırım söylediğim gibi 11 martta evrak teslimi istiyorlar, 22 martta evrakları sisteme yüklememizi istiyorlar o şekilde mail aldım ben tam içeriğine bakamadım daha ancak 22 mart için yazıyordu
Peki sağlık raporunu hangi hastaneden almamız gerekiyor acaba anlaşmalı oldukları bir hastane var mı ki

Peki sağlık raporunu hangi hastaneden almamız gerekiyor acaba anlaşmalı oldukları bir hastane var mı ki
Antalya için 3 adet mevcut fakat farklı ildeyseniz bir bilgim yok maalesef zaten önce sistemden randevu alıyorsunuz hastaneyi sistem belirliyor ben bu şekilde bilgi aldım

Arkadaşlar selam! Dün ben de evraklarla ilgili bir mail aldım. Ancak nereye yüklememiz gerektiğini anlamadım çünkü atılan mailde "talep edilen dokümanları sistemde yer alan ilgili alanlara yüklemeniz ile başlayacaktır." deniyor. Dün kendi sitelerine girip baktım ama herhangi bir belge yükleme yeri göremedim. Bugün de ulaşmaya çalıştım şirkete maalesef ulaşamadım. Mail atmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar konu dışı olacak gibi ama ilk ing sınavı ile kurula çağrılma arasında kaç gün oynadı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.