Sağlık şartları nasıl acaba başvuru sonrası şirketin özel sağlık şartları var mı?

Yok drug testi vs istiyolar ekstra, base ise asgarinin 13 fazlası arkadaşlar. Sınav süreçlerini ise hatırlamıyorum ama ingilizce online diye hatırlıyorum.

Yok drug testi vs istiyolar ekstra, base ise asgarinin 13 fazlası arkadaşlar. Sınav süreçlerini ise hatırlamıyorum ama ingilizce online diye hatırlıyorum.
35 bin base maaşı uçuş saatimiz 0 bile olsa veya az bile olsa alabiliyor muyuz? Ve mesela aylık 60 saat uçtuk diyelim o 35 bin liranın üzerine saatlik olarak uçuş ücreti ekleniyor mu yoksa tüm maaş maks 35 bin mi oluyor biliyor musunuz?

Benim 25 derece skolyozum olduğu için çoğu şirkette max 20 derece sınır oluyor. Uçabilir raporunu doktor veriyor mga için böyle bir sınır var mı biliyor musunuz?

Arkadaşlar, umarım ilana dün başvurmuşsunuzdur. Zira tam anlamıyla 1 gün bile kalmadan yayımdan kaldırmışlar ilanı. Bilginiz olsun.

• Like
Tepkiler: zeusedah ve mrlhvc

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.