septemberr

Üye
18 Mar 2025
26
1
5
herkese merhabalar. İstanbul YHM için mülakata girdim sonuçlanmasını bekliyorum. bu süreçte mevcut iş yerimde çalışmaya devam ediyorum. Benim gibi aktif çalışan ve yhm mülakat sonucu sonrasında mevcut işinden ayrılanlara ihbar çalışma süreci ile ilgili nasıl dönüş sağlandı ya da ihbar çalışma süreci yhm için bir herhangi bir engel oluşturuyor mu bilgisi olan var mı?

herkese merhabalar. İstanbul YHM için mülakata girdim sonuçlanmasını bekliyorum. bu süreçte mevcut iş yerimde çalışmaya devam ediyorum. Benim gibi aktif çalışan ve yhm mülakat sonucu sonrasında mevcut işinden ayrılanlara ihbar çalışma süreci ile ilgili nasıl dönüş sağlandı ya da ihbar çalışma süreci yhm için bir herhangi bir engel oluşturuyor mu bilgisi olan var mı?
İhbar süresi mevcutta çalıştığın iş yeri ile alakalı. İş yeri ile konuşup onlar seni aynı günde çıkarabilir hayır 14 gün ihbar süresi bekliceksin de diyebilir. Mesela benim iş yerim geçen sene bu durumu problem etmedi ben çarşamba olumlu cevabı aldım perşembe günü istifa ettim pazartesi tgsye işe girişim yapılmıştı. Sonucun Olumlu olursa Tgs senden en kısa sürede çıkış yapmanı istiyor.

Mülakat aşamasından olumlu geri dönüş alsanız bile bence sağlıktan geçerseniz mevcut işinizden ayrılın bu ara forumda sağlıktan elenen çok kişi var çünkü.

anladım cevaplarınız çok teşekkür ederim. peki TGS sağlık şartları hakkında THY'deki gibi bir liste mevcut mu?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.