Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba boyum 1.71 kilom 77 bu 7 kilo fazlam var demek. mğlakata da çağrıldım. direkt eliyorlarsa gitmeyeyıim lütfen yardımcı olur musunuz sizce ne yapmayalıyım
Merhaba boyum 1.71 kilom 77 bu 7 kilo fazlam var demek. mğlakata da çağrıldım. direkt eliyorlarsa gitmeyeyıim lütfen yardımcı olur musunuz sizce ne yapmayalıyım
Mülakat gününe kadar verebildiğiniz kadar verin zaten tarihi kendimiznseçiyor en ayın 25ine kadar vardı. En azından 74 gibi bir kiloyla giderseniz fazladan gün verebilirler.
Mülakat gününe kadar verebildiğiniz kadar verin zaten tarihi kendimiznseçiyor en ayın 25ine kadar vardı. En azından 74 gibi bir kiloyla giderseniz fazladan gün verebilirler.
Merhaba kiloya çok katı davranıyorlar mı? 180im 94 kiloyum diyet yapıyorum 15 gün var 88-90 arasına düşmeye çalışıyorum. Ama göbekli değilim spor yaptığım için kilom boyuma göre fazla.
Küsürat fazlan bile varsa kabul etmiyorlar. Sabahın 4ünde yola çıktım 86.7 ile elendim. Daha eve varamadım a jetin boy kilo tablosu tamamen kriterler onlar 1-2 kiloya bile müsaade etmiyorlar. Kendim 1.7kg elendim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.