Pozisyon veya İlan Adı
Ramp işcisi
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

samedkacms

Üye
27 Şub 2026
10
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba herkese bugün eğitim haberi geldi link gönderdiler ordan çalışıp 2 gün sonra sınav olacakmışız ama bu sınavdan geçemezsek nolur çok mu önemli bu yazılı sınav

Merhaba herkese bugün eğitim haberi geldi link gönderdiler ordan çalışıp 2 gün sonra sınav olacakmışız ama bu sınavdan geçemezsek nolur çok mu önemli bu yazılı sınav

Sınavı geçemezsen 2 hakkın daha var hepsinde başarısız olursan alınmıyosun işe. Çok basit bi sınav bi arkadaşımdan baktım mantığa dayalı çok basit

Merbalar 13 eyttim için mesaj alan olubda hala aranmayan varmi pazartesine kadar armasak dtm mi gidelim nasıl yapalım bilgi olan varmi tesekurler

Eğitimin başlığı nedir acaba söylermisiniz
Acil Durum, Olay Raporlama Ve Güvenlik Kültürü, mevzuat, yapılanma, havacılık güvenliği ve yasadışı eylemler, havacılık güvenliği tedbirleri. İntertte deneme testleri vardı ordan çözmüştüm testleri.
Bende başkasından gördüm kral

Sorular çok basit tamamen mantık soruları 20 soru her soru 5 puan 30 dakika 85 aldım en az 60 alman lazım 🤝

• Like
Tepkiler: Rüstem
Hayırlı olsun yaklaşık 2 ay oldu mülakata girelim herhangi bir dönüş olmadı belirsizlikten dolayı yoruldum resmen

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.