harekatçıları hemen aradan çıkarmak istiyorlar çünkü ihtiyaç çok fazla operasyon tarafında. Harekat eğitimleri vs plandıktan sonra hızlıca YHM dönüşleri başlar
Sanmam eğitimleri 2 ay sürüyor o yüzden öncelik var diye düşünüyorum

Harekat memuru olarak değerlendirilmeyen yolcu hizmetleri memurlarına olumlu dönüş yapılmış mı, bildiğiniz var mı? Harekat memurlarının eğitiminden sonra belki bize olumlu dönüş yapılır diye düşündüm, hala olumlu ya da olumsuz dönüş yapılmamasını sebebi o olabilir belki

Harekat memuru olarak değerlendirilmeyen yolcu hizmetleri memurlarına olumlu dönüş yapılmış mı, bildiğiniz var mı? Harekat memurlarının eğitiminden sonra belki bize olumlu dönüş yapılır diye düşündüm, hala olumlu ya da olumsuz dönüş yapılmamasını sebebi o olabilir belki
Sanırım dönüş yok , harekatcilar eğitime başlasın 20 gün sonra sıra bize de gelir

• Like
Tepkiler: ozicm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.