Gerçekten süreçler çok uzun hepimiz için herşeyin hayırlısı olur tahminen toplu şekilde eğitimler olucak akabinde dönüşler dahil toplu geliyor sanırım

• Like
Tepkiler: akara ve AeroNomad
Bunu ben her hafta soyluyorum ve her hafta olmuyor 🙃
Saka bir yana, mayis ayi icerisinde egitim sinifi acilacaksa eger, mantiken onumuzdeki hafta bazi seylerin netlesmesi gerekiyor bence de..
Ya zaten 1,5 aydan önce dönuş zor bana mulakat daveti 47 gunde geldı ve bu hafta 45 gun oluyor bi arkadasımada aynı sekilde bu zaman diliminde dönus oldu araya bayram resmi tatil vs girdi + simdi eğitim bitti yeni grup açılacaksa her turlu dönuş yapmaları gerekiyor nasip bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz gireriz.

• Like
Tepkiler: akara ve AeroNomad
Ya zaten 1,5 aydan önce dönuş zor bana mulakat daveti 47 gunde geldı ve bu hafta 45 gun oluyor bi arkadasımada aynı sekilde bu zaman diliminde dönus oldu araya bayram resmi tatil vs girdi + simdi eğitim bitti yeni grup açılacaksa her turlu dönuş yapmaları gerekiyor nasip bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz gireriz.
Değil mi böyle düşününce mantıklı.. Bir de eğer eğitim sınıfı açılmayacaksa neden mülakatlar devam ediyor sanki mülakata girecek olan arkadaşlar var diye hatırlıyorum. Dün de güncel olarak rampta igada çalışan biriyle iletişime geçtim süreç uzun ve her sene çok kişi alım yapılıyor bekleyin dedi biraz içime su serpti

Aynen ben de boyle dusunuyorum, hizli donus alani ben sahsen gormedim ve en az 1,5 ay suruyor donusler.
Olumsuz mesaji gorene kadar, ben sahsen umutsuzluga kapilmak istemiyorum.

• Like
Tepkiler: akara

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.