Her gün burada aynı isimleri görüyorum.. Daha arandıktan sonra evrak teslim için arama bekleyeceğiz.. Neden bekliyoruz bu kadar hiç anlamıyorum biz de ona göre davranış alsak keşke.. Sırf Tgs için aktif çalıştığım yerden ayrıldım. Mülakata gelebilmem için şehir dışına çıkmama izin vermediler Tgs’de çalışmayı o kadar çok istiyorum ki.. Ama 1 aydır evde boş boş beklemek çok üzücü28 Mart'ta girdim, ben de bir gelisme yok..
Haklisin ve sana gonulden hak veriyorum. Bu surecin olumlu sonuclanmasini ben de cok istiyorum.Her gün burada aynı isimleri görüyorum.. Daha arandıktan sonra evrak teslim için arama bekleyeceğiz.. Neden bekliyoruz bu kadar hiç anlamıyorum biz de ona göre davranış alsak keşke.. Sırf Tgs için aktif çalıştığım yerden ayrıldım. Mülakata gelebilmem için şehir dışına çıkmama izin vermediler Tgs’de çalışmayı o kadar çok istiyorum ki.. Ama 1 aydır evde boş boş beklemek çok üzücü
Amiiin o kadar çok istiyorum ki gerçekten böyle belirsizlik şekilde beklemekte çok zor başka bir yere iş başvurusunda bulunmak istemiyorum neredeyse Aralık/Ocaktan beri bu süreci takip ediyorum inşallah hepimiz için hayırlı şekilde olumlu olsun bir an önce eğitimlerde buluşalımHaklisin ve sana gonulden hak veriyorum. Bu surecin olumlu sonuclanmasini ben de cok istiyorum.
Forumda olumlu donus alanlara baktim da, bir cogu en az bir bucuk ay beklemis. 3 ay sonra donus alan var. Biz olumsuz mesaj almadik, bu da bir umut filizlendiriyor benim icimde.
Mulakata girisimizin uzerinden yeni bir ay gecmeye basladi. Tevekkul edip, dua edip ve forumu takiplemekten baska bir sey gelmiyor elimizden. Umutsuzluga kapilma bence.
Hem egitim sinifi acmayacak olsalar, yeni mulakatlar duzenlemezlerdi bence. En son 24 Nisan'da mulakata girenler oldu.
Rabbim olumlu sonucu bu mubarek Cuma gununun hurmetine bir an evvel (hatta acilen ahahsbbsb) almayi nasip etsin.![]()
AmiinAmiiin o kadar çok istiyorum ki gerçekten böyle belirsizlik şekilde beklemekte çok zor başka bir yere iş başvurusunda bulunmak istemiyorum neredeyse Aralık/Ocaktan beri bu süreci takip ediyorum inşallah hepimiz için hayırlı şekilde olumlu olsun bir an önce eğitimlerde buluşalım![]()
Amiin
Ben de bir sonuc alana kadar is basvurusu yapmayi dusunmuyorum.
Eğitimde burdan siz de dahil özellikle birkaç kişiyle tanışmak istiyorumAmiin
Ben de bir sonuc alana kadar is basvurusu yapmayi dusunmuyorum.
Bunu ben her hafta soyluyorum ve her hafta olmuyor20 mart içinde herhangi bi dönüş olmadı ama muhtemelen haftaya hersey belli olacak 20 marta kadar olumsuz mesaj alanlar vardı haftaya belki olumsuzlara mesaj atabilirler sadece tahmin..
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.