Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Ü

Üye silindi 18176

Arkadaşlar merhaba,
Video mülakat sürecinden geçtiğimiz ay olumlu bir dönüş aldıktan sonra Etihad'dan az önce gelen mail üzerine yeni sistemlerine işlenmesi için cv'lerimizin yeniden yüklenmesi istenmiş. Bu aşamada tekrar elemeler olur mu cv'lere göre, bilgisi olan var mıdır?

ben ilk aşamayı geçtiğime dair olumlu mail almıştım ama yinede başvurumu yeniledim. 15 dakika sonra bana tekrar mail attılar ilk aşamayı başarıyla geçtiğimi ve ayrıca önümüzdeki 14 gün içerisinde mülakata katılabileceğime dair bilgi veren bir mail geldi.

Yaklaşık 60 dakika boyunca şunları tamamlayacaksınız:

• İletişim tarzınızı ve kişiliğinizi tanımanıza yardımcı olacak video görüşme soruları
  • Yaygın Misafir hizmeti zorluklarına dayalı durumsal yargı senaryoları
  • Temel operasyonel ayrıntıları kullanarak uçuşla ilgili sorun çözme görevleri
  • Başkalarıyla doğal olarak nasıl çalıştığınızı anlamak için bir kişilik değerlendirmesi
  • Geçmişiniz ve ilgi alanlarınız hakkında kısa bir bölüm
İhtiyacınız olanlar:

• Kamera , mikrofon ve internet özelliği olan bir cihaz
  • Sessiz ve iyi aydınlatılmış bir alan
  • Yaklaşık 40 dakikalık odaklanma süresi
  • Kendiniz olun — gerçek sizi tanımak istiyoruz!

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.