Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

eva888

Üye
30 Tem 2025
77
25
5
Meslek
Kabin
Merhaba,

THY'den online video mülakat hakkında mail aldım ve mailin en sonunda gizlilik sözleşmesi bulunuyor. Dosyada sözleşmeyi imzalamayanlar elenecek yazılmış fakat imzalayıp nereye yollayacağımız belirtilmemiş. Aslında mail içeriğinde belge ile alakalı hiçbir bilgilendirme yok. Sadece ek olarak koymuşlar.

Mail mi atacağız, aday sistemine mi yükleyeceğiz bu belgeyi bilen var mı?

Gelen mailde taahhütnameyi thykariyer sayfasında özgeçmiş eklentilerim kısmına yüklemeniz gerektiği de yazıyor olmalı. Tarih ve isim soyisim kısmını doldurup altına imza atıp taratıp tarattığım pdfi bu şekilde yükledim olumlu oldu. Size gelen mailde de bu şekilde yüklemeniz gerektiği yazıyor olmalı aslında, şaşırdım.

• Like
Tepkiler: admin ve gunes
Ekte yer alan “Video Bazlı Yetkinlik Değerlendirmesi (İngilizce) Taahhütnamesi”ni doldurup kariyer sitesimizde yer alan “Özgeçmiş Eklentilerim” kısmına yüklemeniz gerekmektedir.

şeklinde belirtiliyor.

• Like
Tepkiler: admin ve gunes
Sadece tarih isim soyisim yazıp taratıp pdf olarak mı yükleyelim, imza fln demiyor ama ?

Gelen mailde taahhütnameyi thykariyer sayfasında özgeçmiş eklentilerim kısmına yüklemeniz gerektiği de yazıyor olmalı. Tarih ve isim soyisim kısmını doldurup altına imza atıp taratıp tarattığım pdfi bu şekilde yükledim olumlu oldu. Size gelen mailde de bu şekilde yüklemeniz gerektiği yazıyor olmalı aslında, şaşırdım.
Herhangi bir ek goremedim ben
Ekte yer alan “Video Bazlı Yetkinlik Değerlendirmesi (İngilizce) Taahhütnamesi”ni doldurup kariyer sitesimizde yer alan “Özgeçmiş Eklentilerim” kısmına yüklemeniz gerekmektedir.

şeklinde belirtiliyor.
yukardakı word dosyasımı ek

Sadece tarih ve isim mi? İmza istemiyor mu? El yazısı mı olmalı ?

Ben imzamı başka kağıda atıp fotoğrafını çektim. Gizlilik Sözleşmesi word dosyasına bu fotoğrafı ekleyip arkasını silerek imza kısmına yerleştirdim ve eklentilerim kısmına bu dosyayı ekledim. Hiçbir sorun yaşamadım.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.