Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben daha önce başvurup tüm aşamaları tamamlamadım ama bana mailler gelmeye devam ediyor.
Ben ik ile online görüşmüştüm o görüşmeden sonra bir daha başvuru yaptığımda anca profil oluşturmaya kadar gelebildim sonra otomatik olarak elendim. İk mailine de yazdım hatta elimde olmayan bir sebepten elendim diye ama yanıt gelmedi

Ben ik ile online görüşmüştüm o görüşmeden sonra bir daha başvuru yaptığımda anca profil oluşturmaya kadar gelebildim sonra otomatik olarak elendim. İk mailine de yazdım hatta elimde olmayan bir sebepten elendim diye ama yanıt gelmedi
Olumsuz maili gelmeden nasıl elenebiliyoruz çok garip bizi bekletmeleri yanlış biz bir umut bekliyoruz olsun diye ama elendigimizden haberimiz yok

Nasl yani? ne zaman elenmiştiniz gecen sene mi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.