Tüm adaylar değerlendirildikten sonra geri dönüş olması gerekmez mi? Yoksa her üniversiteye göre bir kontenjan mı var bilgisi olan var mı?

Tüm adaylar değerlendirildikten sonra geri dönüş olması gerekmez mi? Yoksa her üniversiteye göre bir kontenjan mı var bilgisi olan var mı?
Üniversite-şirket arası özel iş birlikleri sonucu açılmış bir ilan. Öyle düşündüğünüz gibi her üniversiteye özel bir kontenjan yok. Mesela THY'nin genel müdürlüğü Ankara'da olsaydı Hacettepe öğrencilerine özel alım yapardı gibi gibi.

İstanbul üniversitesi ile anlaşıldıysa 15 kişi buradan kesin alınacak mı? demek istemiştim. Anlaşmalı olmayan kurumlarla beraber açıklanması gerekmez o zaman tabii ki. Süreç farklı sonuçta.

Take off jr. İstanbul üniversitesi ve birkaç üniversite bünyesine özel olan alım benimkisi. Ben iü mezunuyum. Genel ilanda grup mülakatı vardı fakat bizim aşamalarımızda grup mülakatı bulunmamaktaydı.
Sizinle birlikte giren tanıdıklarınız var mıydı aynı üni den ve olumlu dönüş alan ?
İlan sizin üniye özel açılmış olabilir genel ilanlarda yayınlanmamıştır.

Üniversite-şirket arası özel iş birlikleri sonucu açılmış bir ilan. Öyle düşündüğünüz gibi her üniversiteye özel bir kontenjan yok. Mesela THY'nin genel müdürlüğü Ankara'da olsaydı Hacettepe öğrencilerine özel alım yapardı gibi gibi.
Yani anladığıma göre üni özel ilan ile başlayanlar genel ilana göre daha erken mi iş başı yapacak? Ya da herkes eşit mi değerlendiriliyor

Sizinle birlikte giren tanıdıklarınız var mıydı aynı üni den ve olumlu dönüş alan ?
İlan sizin üniye özel açılmış olabilir genel ilanlarda yayınlanmamıştır.
Yok üniversiteden arkadaşlarım kurul öncesi elendiler ama forumdan diğer arkadaşların sürecini takip ediyorum henüz kimseye bir dönüş yapılmamış. Sürecimizin genel ilanda paralel devam etmeyeceğini düşünüyorum çünkü ben kuruldan çıkalı neredeyse 3 ay olacak genel ilanda henüz kimse daha kurula girmedi

İstanbul üniversitesi ile anlaşıldıysa 15 kişi buradan kesin alınacak mı? demek istemiştim. Anlaşmalı olmayan kurumlarla beraber açıklanması gerekmez o zaman tabii ki. Süreç farklı sonuçta.
Yani anladığıma göre üni özel ilan ile başlayanlar genel ilana göre daha erken mi iş başı yapacak? Ya da herkes eşit mi değerlendiriliyor
Kaç kişinin alınacağını bilmiyorum ama evet kesin alınacaklar. Eşit değerlemenin olup olmadığı veya erken iş başı olup olmayacağıyla ilgili soruların cevabı ise bende yok. THY İK ekibi, planlamasını nasıl yaptıysa öyle devam eder.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.