yok hayır sabah 8.30 da girdim ben3 Mayıs 14.30-15.25 oturumu muydu sizinkisi? Sanırım hatırlıyorum sizi.
yok hayır sabah 8.30 da girdim ben3 Mayıs 14.30-15.25 oturumu muydu sizinkisi? Sanırım hatırlıyorum sizi.
Katılıyorum, maalesef.Arkadaşlar dün, süreciniz devam etmektedir vs. içeren mail bana da geldi. Umarım olumludur süreçleriniz fakat %99.9 ihtimal sizinkiler de olumsuz. THY, süreci olumsuz olan adaylara sonuçların iletilmesi konusunda çok kötü bir süreç yaşattı ve yaşatmaya devam ediyor. Umarım sizlere de sonuç mailleriniz en kısa sürede ulaşır.
Size sms de geldi mi acaba?Arkadaşlar dün, süreciniz devam etmektedir vs. içeren mail bana da geldi. Umarım olumludur süreçleriniz fakat %99.9 ihtimal sizinkiler de olumsuz. THY, süreci olumsuz olan adaylara sonuçların iletilmesi konusunda çok kötü bir süreç yaşattı ve yaşatmaya devam ediyor. Umarım sizlere de sonuç mailleriniz en kısa sürede ulaşır.
Değerlendirme en kısa sürede yapılacaktır diye SMS gelmedi. Her zamanki gibi mail geldikten belli bir süre sonra mailinize bakın dönüş yaptık SMS'i geldi.Size sms de geldi mi acaba?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.