değerlendirme devam ediyor maili ne anlama geliyor ? ne olumlu mail aldım ne de olumsuz. kişilik envanteri bugün bitiyor anlamadım

• Like
Tepkiler: hypai
Arkadaşlar maalesef ki olumsuz oluyor bu değerlendirme devam ediyor maili, dün ben de aynı maili aldım ve bugün olumsuz mesajım geldi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah yanılırım.

• Like
Tepkiler: hypai ve gunes
Arkadaşlar dün, süreciniz devam etmektedir vs. içeren mail bana da geldi. Umarım olumludur süreçleriniz fakat %99.9 ihtimal sizinkiler de olumsuz. THY, süreci olumsuz olan adaylara sonuçların iletilmesi konusunda çok kötü bir süreç yaşattı ve yaşatmaya devam ediyor. Umarım sizlere de sonuç mailleriniz en kısa sürede ulaşır.

Arkadaşlar dün, süreciniz devam etmektedir vs. içeren mail bana da geldi. Umarım olumludur süreçleriniz fakat %99.9 ihtimal sizinkiler de olumsuz. THY, süreci olumsuz olan adaylara sonuçların iletilmesi konusunda çok kötü bir süreç yaşattı ve yaşatmaya devam ediyor. Umarım sizlere de sonuç mailleriniz en kısa sürede ulaşır.
Katılıyorum, maalesef.

Size sms de geldi mi acaba?

Arkadaşlar merhaba ben de olumsuz maili alanlardanım. Boğaziçili bir arkadaş bahsettiği için ben de yazmak istedim, YTÜ'de okuyorum İtalya'da erasmus yaptım, 3 dil biliyorum, kendi alanımda donanımlıyım. Tabi ki insan kaynaklarının bizi nasıl gözlemlediğini bilmiyoruz ve kendimizi kendi bakış açımızdan yorumluyoruz fakat benim mülakatım da çok güzel geçmişti. 3 Mayıs grubundaki arkadaşlarla çok güzel bir çalışma yapmıştık. Fakat cidden çok merak ediyorum bu gözetmenlerin kriterleri nelerdir? Çok sessiz kalsan bir sorun her lafa atlasan başka bir sorun, ben her söze atlamadım sessiz de kalmadım. Hatta sözünü kestiğim bir arkadaştan özür diledim o da hakkını bana vermek istedin hayır ben senin sözünü kestim tarzında, ısrar etmem sonucunda onun sözünü kestiğimi sözü ona bıraktığımı söyledim. Böyle kibar, anlayışlı insanlardan oluşan bir gruptuk. THY'ye hep beraber mail atalım,grup mülakatlarında neye dikkat ediyorlar onu öğrenmek istiyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.