tav’da çalışanlardan illa ki izin alan, geç giriş yapan vs oluyordur. zaten her giren beğenmiyor tgs’yi. istifa eden birçok kişi var. yani kulağımıza öyle söylemler geliyor. arkadaşım da orada çalışıyor. her gün ya biri istifa ediyor ya da biri çıkarılıyor gibisinden şeyler demişti. katılım çok mesela 20.000 kişi başvurmuş ama alım 2.000 ile sınırlı. nasip rızık meselesi oradan rızkı olan giriyor işte 😅
😅😅😅
Girmek yetmiyor ki işte bu kadro olayları şeffaf değil anladığım kadarıyla pek ...
Ama forumda ben de bir iki denk geldim bırakmayı düşünenler var gerçekten... Zaten Antalya da vardiya sistemi saatleri değişecekmiş diye duydum sanırım o zorluyor çoğu kişiyi

• Like
Tepkiler: birbela

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.