eğitim de sadece gördüklerinden sınav olursunuz ve aşırı kolay. Hiç bilginiz olmasa bile mantıkla rahat rahat geçersiniz.
e learningler sadece sizlere gösterilmezi zorunlu eğitimlerin online hali diye düşünebilirsiniz. sınavları da kolaydır. kasmanıza gerek yok
Tamamdır teşekkür ederim genel bilgilendirme yaptığınız için. Bu 15 yıl önceki sağlık şeyine bakıp da takar mı sizce? Yani en son 15 yıl önce ilaç kullandım bir tanıdığınız var mı denk gelen?

siz niye çalışmıyorsunuz ben de bu kadar hayal ettiğim bir yerden çıkmak istersem diye korkuyorum. örneğin şu anki işim; girmek için ne çabalar sarfettim fakat ne uygun bir meblağ alıyorum ne de değer görüyorum fakat çok isteyerek girmiştim
aslında hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Zamanında bende çok çaba sarfettim ve şu an çabalarımın ekmeğini yiyorum diyebilirim. Başka bir firmaya geçtim .
TGS Sizler için güzel bir adım olabilir. sadece kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Ortam kurtlar sofrasıdır, önemli olan o masada olabilmenizdir. Hayırlısı olsun

• Like
Tepkiler: Kerim3477
Görüyor görüyor. Yapmaya gerwk yok sorarsa düzgünce açıklama yapılır boşver takmamaya çalış. Ben 15 sene önce dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite için ilaç kullanıyodum psikiyatrik. Ama en son 15 sene önceydi. Umarım gidip de neden kullandın gibisinden sorup da saçma sebeple elemez
Çok araştırdım chatgpt ye de yazdım anlamaz diyor ama çok da güvenmemek lazım 😀

• Like
Tepkiler: Kerim3477
Görünüyormuş galiba ya ********* bu şekilde görünüyormuş ve tıklayınca içine erişim sağlayabiliyormuş doktor arkadaşlarıma danıştım sordum
Yandık o zaman. Benim 4 yıl önceki mr i sorun eder bende kendimi garantiye almak için randevu aldım bu konuda sağlam raporu almak için

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.