Kadro almış personelin 1 saatlik mesai ücreti 256TL . Tüm bu zor aşamaları geçtikten sonra maddi anlamda bir şeyler görmek sizlerin en büyük hakkı ama ne yazık ki şirket vermiyor. Mesaiye kalmak yerine kendinizi geliştirmeniz sizler için çok daha faydalı olacaktır. Zamanında ekmek kapımdı hakkını yiyemem ama tüm doğruları da konuşmaktan çekinmem...

• Like
Tepkiler: Kerim3477
o zaman ben hiç sigortamı falan iptal etmem. bu kadar köklü bir şirketin kendisine tın gelip vız gidecek parayı vermemek için taklalar atması güldürüyor sadece
mart 19unda olumlu olarak kabul aldım sigortamı iptal ettim 1 ay sonra işe başlarken son 1 ay sigortasızım diye iep programına dahil etmezler dimi beni mülakatta sorduklarında hayır dedim çünkü

Kadro almış personelin 1 saatlik mesai ücreti 256TL . Tüm bu zor aşamaları geçtikten sonra maddi anlamda bir şeyler görmek sizlerin en büyük hakkı ama ne yazık ki şirket vermiyor. Mesaiye kalmak yerine kendinizi geliştirmeniz sizler için çok daha faydalı olacaktır. Zamanında ekmek kapımdı hakkını yiyemem ama tüm doğruları da konuşmaktan çekinmem...
Sağlık eleme konuları hakkında bildiğin var mıdır ? Bu e nabız muhabbeti filan

Sağlık eleme konuları hakkında bildiğin var mıdır ? Bu e nabız muhabbeti filan
ben geçen sene girmiştim , bizde hiç e nabız muhabbeti yoktu. Ön konuşmada kimlerin hastalığı var diye sormuşlardı, var diyenler direk elendi zaten.
forumdan okuduğum itibariyle üst düzey bir sağlıkta bekliyor. Süreç nasıl oldu hiç bilgim yok. Tek bildiğim bu sağlık konusunda geri adım atmaları gerektiği.

• Like
ben geçen sene girmiştim , bizde hiç e nabız muhabbeti yoktu. Ön konuşmada kimlerin hastalığı var diye sormuşlardı, var diyenler direk elendi zaten.
forumdan okuduğum itibariyle üst düzey bir sağlıkta bekliyor. Süreç nasıl oldu hiç bilgim yok. Tek bildiğim bu sağlık konusunda geri adım atmaları gerektiği.
Eğitimlerde sınavlara yardım ediyorlar mı peki? Yani genel olarak herkes geçiyor mu? E-Learning diye bir şey de duyduk onlar kolay mı?

Eğitimlerde sınavlara yardım ediyorlar mı peki? Yani genel olarak herkes geçiyor mu? E-Learning diye bir şey de duyduk onlar kolay mı?
eğitim de sadece gördüklerinden sınav olursunuz ve aşırı kolay. Hiç bilginiz olmasa bile mantıkla rahat rahat geçersiniz.
e learningler sadece sizlere gösterilmezi zorunlu eğitimlerin online hali diye düşünebilirsiniz. sınavları da kolaydır. kasmanıza gerek yok

• Like
eğitim de sadece gördüklerinden sınav olursunuz ve aşırı kolay. Hiç bilginiz olmasa bile mantıkla rahat rahat geçersiniz.
e learningler sadece sizlere gösterilmezi zorunlu eğitimlerin online hali diye düşünebilirsiniz. sınavları da kolaydır. kasmanıza gerek yok
siz niye çalışmıyorsunuz ben de bu kadar hayal ettiğim bir yerden çıkmak istersem diye korkuyorum. örneğin şu anki işim; girmek için ne çabalar sarfettim fakat ne uygun bir meblağ alıyorum ne de değer görüyorum fakat çok isteyerek girmiştim

Acaba e
Artık aklıma verileri gizle veya profiliminde görünmesin yapmak geliyor ama doktor görüyormuş sanırım. Ne hale geldik ya 😏
Görüyor görüyor. Yapmaya gerwk yok sorarsa düzgünce açıklama yapılır boşver takmamaya çalış. Ben 15 sene önce dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite için ilaç kullanıyodum psikiyatrik. Ama en son 15 sene önceydi. Umarım gidip de neden kullandın gibisinden sorup da saçma sebeple elemez

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.