o zaman ben hiç sigortamı falan iptal etmem. bu kadar köklü bir şirketin kendisine tın gelip vız gidecek parayı vermemek için taklalar atması güldürüyor sadece
Takla atma değilde şirket açısından düşünelim. Türkiye genelindeki tüm istasyonlarda toplamda 1000 kişiyi iep olarak alsa. Ortalama maaşıda 35k desek. 2 ay için
35kx2000 maaş= 70.000.000 TL yapar en az. sizce şirket tarafından tın gelip vız gidecek kadar küçük bir para mı bu ?

• Like
Tepkiler: Kerim3477
Takla atma değilde şirket açısından düşünelim. Türkiye genelindeki tüm istasyonlarda toplamda 1000 kişiyi iep olarak alsa. Ortalama maaşıda 35k desek. 2 ay için
35kx2000 maaş= 70.000.000 TL yapar en az. sizce şirket tarafından tın gelip vız gidecek kadar küçük bir para mı bu ?
bu şirketlerin ne kadar para kırdığına aklınız hayaliniz şaşar. işkur gibi bir imkanı varken kullanmaya çalışıyor tabii ki fırsat bu fırsat

bu şirketlerin ne kadar para kırdığına aklınız hayaliniz şaşar. işkur gibi bir imkanı varken kullanmaya çalışıyor tabii ki fırsat bu fırsat
Geçen sene çalıştım içeriyi biliyorum o yüzden aklım hayalim şaşmıyor. Şirketler bu şekilde yaparak gitgide büyürler, büyüdükleri içinde istihdam edeceği kişi sayısını artırırlar :). Devlette şirketlere böyle bir imkan vermiş kim olsa kullanır.

havalimanında çalışıp da asgari düzeyinde bir maaş almak (2 ay olsun ya da olmasın) bence insanın gururuna dokunacak türden. bu sebeple mantığıma yatmıyor. bana göre elbette fazlasıyla yüksek bir meblağ ama thy bunun açığını bir şekilde kapatır. yine de söylediklerinize hak verdim 🙏🏻 hâlâ orada çalışıyor musunuz yoksa çıktınız mı? çıktıysanız ve çok önemli değilse sebebini öğrenebilir miyim

Geçen sene Nisan-Mayıs aylarında belirli istasyonlar için belirli pozisyon ilanları yayımlanmıştı. Bu sene için nasıl bir planlama yapmışlardır, hangi istasyonlarda hangi pozisyonlar için ilan yayımlayacaklardır tamamen belirsiz. Belki yayımlamazlar bile.
anladım.. peki TSS İçin ne düşünüyorsunuz ? lojistik ve kargo ilanı nisan ayında açılabilir mi ?

anladım.. peki TSS İçin ne düşünüyorsunuz ? lojistik ve kargo ilanı nisan ayında açılabilir mi ?
Çok sürpriz bir şirket, ne yapacağı hiç belli olmuyor. İşe alım süreçlerini de pek beğendiğimi söyleyemem maalesef. Sanırım hala kurum kültürünü oluşturamadılar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.