birbela

Üye
25 Ara 2024
292
122
35
ben de tgsye girmeyi hayal edenlerdenim. ta ki maaşı ve mesaileri bir tık daha düşünene kadar. nedense içime bir soğuma geldi. işkurdan yararlananlara ilk iki ay günlük 850₺ maaş verilecek olması, mesaiye kalacak olmak çalışana değer verilmediğini düşünmeme sebep oldu. şu anki işimde de mesaiye kaldığım oluyor ama zorunlu olarak değil keyfi olarak. kanunen de bu değil mi zaten zorla mesaiye bırakamazsın çalışanını. ki bunlar köklü ve zengin bir kuruluş. ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? ilk iki ay asgari düzeyinde bir maaş alıp üstelik mesailere kalıp eve geç gitmek mi yoksa başka iş arayışlarına mı girişmek? kafam karışık doğrusu. yazacağınız her şeyi düşüneceğim. teşekkürler

Bende sadece bilet hakkı için düşünüyordum ama mülakatta maaş şartlarını duyunca baya sogudum eger şuan ki maaşın ve poziyonun iyi ise iyi düşün derim ben sanırım olumlu dahi olsa kabul etmeyecegim.

ben de tgsye girmeyi hayal edenlerdenim. ta ki maaşı ve mesaileri bir tık daha düşünene kadar. nedense içime bir soğuma geldi. işkurdan yararlananlara ilk iki ay günlük 850₺ maaş verilecek olması, mesaiye kalacak olmak çalışana değer verilmediğini düşünmeme sebep oldu. şu anki işimde de mesaiye kaldığım oluyor ama zorunlu olarak değil keyfi olarak. kanunen de bu değil mi zaten zorla mesaiye bırakamazsın çalışanını. ki bunlar köklü ve zengin bir kuruluş. ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? ilk iki ay asgari düzeyinde bir maaş alıp üstelik mesailere kalıp eve geç gitmek mi yoksa başka iş arayışlarına mı girişmek? kafam karışık doğrusu. yazacağınız her şeyi düşüneceğim. teşekkürler
Merhabalar,gerçekten benim de hiç beklediğim gibi değildi şartlar. İndirimli bilet 6 ay sonra tanımlanacak,çift maaş 6 ay son sonrasında ki 3 ay sonra var vs çok saçma geldi.. Hiç profesyonel değildi.

Bende sadece bilet hakkı için düşünüyordum ama mülakatta maaş şartlarını duyunca baya sogudum eger şuan ki maaşın ve poziyonun iyi ise iyi düşün derim ben sanırım olumlu dahi olsa kabul etmeyecegim.
evet bilet hakkını ben de düşündüm. şu anki pozisyonum da maaşım da iyi değil bu yüzden düşünüyorum. iki ay sonrası 40 civarı maaş almak iyi geliyor ama o ilk iki ay bile insanın modunu düşürmeye yeter. maaş şartları olarak ne bahsettiler mülakatta? ayrıntılı söyler misniz

• Like
Tepkiler: bilgialmakistemek
maaş tam olarak brüt kaçmış öğrendiniz mi?
yer hizmetleri 34/ ramp 36. 6 ay sonra yer hiz 36 ramp39 olarak iyileştirme oluyor. ilk 6 ay hiç bir yan ha ve maaş üstüne gelen pirim yok 6 ay sonra seni begenirlerse kadroya alıyorlar yoksa sözleşmen bitiyor. eger kadroya geçersin maaş üstüne 5500 tl devam pirimi 4500 ysd dil tazminatı 2300 lisans parası önlisans 1600 yüksek li,sans 2800 ekleniyor.

• Like
Tepkiler: Leon718
yer hizmetleri 34/ ramp 36. 6 ay sonra yer hiz 36 ramp39 olarak iyileştirme oluyor. ilk 6 ay hiç bir yan ha ve maaş üstüne gelen pirim yok 6 ay sonra seni begenirlerse kadroya alıyorlar yoksa sözleşmen bitiyor. eger kadroya geçersin maaş üstüne 5500 tl devam pirimi 4500 ysd dil tazminatı 2300 lisans parası önlisans 1600 yüksek li,sans 2800 ekleniyor.
arkadaşım şu anda 45.000 tl alıyor bir yıldır çalışıyor önlisans mezunu o zaman o nasıl 45.000 tl alabiliyor? kendisine ayrıntılı soramıyorum bu konu hakkında pek fazla konuşmuyoruz

arkadaşım şu anda 45.000 tl alıyor bir yıldır çalışıyor önlisans mezunu o zaman o nasıl 45.000 tl alabiliyor? kendisine ayrıntılı soramıyorum bu konu hakkında pek fazla konuşmuyoruz
dil tazminatı yok ise dogru söylemişler o zaman 36+5500 devam +1600ön lisna; 43100 ediyor hemen hemen aynı

dil tazminatı yok ise dogru söylemişler o zaman 36+5500 devam +1600ön lisna; 43100 ediyor hemen hemen aynı
anladım şimdi. çok teşekkür ederim. değer mi bilemiyorum hem de vardiya sistemiyle henüz tanışmış biri değilim. gözüm korkmaya başladı bu yüzden. tabi tek vardiyadan dolayı değil ilk 2 ay asgari düzeyinde verilmesi ardından 36 civarı olması vs vs.

Seni beğenirlerse kadroya alıyorlar yoksa sözleşmen bitiyor diye kim dedi Allah askına millete yalan yanlıs bilgi veriyorsunuz ya bilmiyorsanız hic cevap vermeyin bunu okuyanlar da inanacak inanmasa da kafa karısıklığı olacak ne hakkınız var buna acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.